Zavřít reklamu

Plošinové a platformové skákačky sú aj napriek svojej podhodnocovanosti oproti moderným herným titulom stále populárne a lákavé. Klasická forma dobrodružného gameplayu v podobe prekonávania rôznych prekážok, skákania a behu v snahe pokoriť novší level priláka azda každého fanúšika legendárnych titulov ako je Crash Bandicoot, Mario alebo Rayman. Najnovším prírastkom do tejto kategórie je hra Suzy Cube, o ktorú sa postarali tvorcovia zo štúdia NorthernBytes Software.

Hra Suzy Cube, ktorá sa nechala náramne inšpirovať vyššie spomínanými ikonickými titulmi je vo vývoji už niekoľko rokov. Takmer kompletne ju má na svedomí Louis Nicolas Dozois, ktorý sa sám podieľal na jej vytvorení. Hra disponuje množstvom zábavných prvkov, či už sa jedná o prekážky, nepriateľov alebo samotnú kustomizáciu hernej postavy. Kamera a herný pohľad v Suzy Cube je riešený na štýl Mario Wii a 3DS, takže si svoju postavičku môžete kontrolovať z každej strany otáčaním kamery a nikdy sa nestane, že by ste pri prekonávaní určitej prekážky nemali dostatočný výhľad.

Okrem klasického ovládania prostredníctvom virtuálnych joystickov na obrazovke iPhonu, či iPadu, bude Suzy Cube disponovať aj plnou podporou pre herný gamepad a optimalizáciou pre Apple TV. Skákačku si tak budeme môcť vychutnať na veľkej obrazovke použitím herného ovládača, či už sa jedná o klasické diaľkové ovládanie od Apple TV, alebo jeden z vybraných gamepadov v kompatibilite.

Suzy cube ponúkne okolo 40 herných levelov, v ktorých vás preverí v rámci vašich schopností reakcie, ale aj logického a priestorového vnímania. Cenovka hry sa vyšplhala na 3,99$ v prípade iOS verzie, na Mac a PC to bude 7,99$. Tvorcovia však chystajú 40%  zľavu pri príležitosti launchu hry, takže ak si plánujete tento titul zaobstarať, urobte tak čím skôr. Ide o skutočne výnimočný titul, ktorý prinesie dostatok herného obsahu a takisto nie je vylúčené, že sa hra nedočká bonusového dodatku vo forme nových levelov.

  • Hra Suzy Cube príde už 19. júna (června) a bude dostupná pre iPhony, iPady a Apple TV!

Suzy Cube

Dnes nejčtenější

.