Zavřít reklamu

Apple minulý týden vydal iOS 11.4 pro veřejnost, přičemž pár dní po uvolnění této nové verze přestala jablečná společnost podepisovat verzi iOS 11.3.1. Tento krok však rozhodně není žádným překvapením. Apple totiž pravidelně přestává podepisovat starší verze systému iOS po vydání aktualizace, aby zajistil, že uživatelé budou používat nejnovější a nejbezpečnější verze iOS.

Apple už tedy nepodepisuje iOS 11.3.1, a tak uživatelé nemohou přejít z iOS 11.4 na starší verzi, ať už mají důvod jakýkoliv.
V pondělí cupertinská společnost na vývojářské konferenci WWDC uvedla, že 81 % zařízení se systémem iOS běží na iOS 11. Jedním z důvodů, proč je procento tak vysoké, je to, že společnost přestává podepisovat starší verze a zabraňuje tak uživatelům, aby se vrátili na starší verzi. Těžko tak říci, jak velké procento uživatelů by iOS 11 využívalo, kdyby jim bylo umožněno vrátit se na iOS 10. Ten byl totiž podle mnoha z nich daleko lepší než stávající iOS a pokud by byla možnost, hned by na něj přešli zpět.

Systém iOS 11.4 přinesl spoustu pozoruhodných funkcí, jako jsou AirPlay 2 a Zprávy na iCloudu. Zároveň získal nové funkce i HomePod, který dostal například podporu sterea. Aktualizace zároveň opravuje chyby a vylepšuje výkon.
Apple v současné době testuje beta verze iOS 11.4.1 a iOS 12, přičemž iOS 12 se dostane k veřejnosti až na podzim tohoto roku.

11-3-1-download

Dnes nejčtenější

.