Zavřít reklamu

Vývojáři – a lidé kolem IT obecně – jsou často považováni za těžko pochopitelný živočišný druh. S tímto přirovnáním si pohráli i autoři videa, zahajujícího letošní WWDC. Podívejte se s námi na záběry vývojářů, mířících jako každý rok do Kalifornie.

Úvodní video, které zahájilo každoroční WWDC, se neslo v duchu dokumentárních filmů z Discovery Channel. Namísto vzácných druhů zvířat nebo digitálně animovaných vyhynulých dinosaurů ale ukazuje zcela jiný živočišný druh, jehož zástupci každoročně hromadně migrují do severní Kalifornie – softwarové vývojáře, ve videu nazvané Developus Tritorapsus.

https://www.youtube.com/watch?v=xp6UCQvKKzI

Ve vtipném videu můžeme vidět zpomalené záběry, podkreslené dramatickou hudbou, a staneme se i svědky vzácného jevu, známého jako “vývojář v běhu”. “Vývojáři jsou pro moderní vědu záhadou,” sděluje hlas ve videu, a ukazuje vývojáře, komunikující prostřednictvím pro běžného smrtelníka nerozluštitelného kódu. “Vítejte doma, vývojáři,” hlásá tex v závěru videa předtím, než na pódium vstoupi CEO Applu Tim Cook, aby každoroční vývojářskou konferenci zahájil.

Nechcete si nechat ujít nic, co dnešní WWDC přinese? Sledujte speciální várku tématických článků na našem webu.

Developers fb

Dnes nejčtenější

.