Zavřít reklamu

Přestože je nyní vzdušný prostor nad Apple Parkem bedlivě monitorován bezpečnostními agenturami, které se s drony, respektive jejich majiteli, příliš nemažou a bez okolků je vyvádí z blízkosti Apple Parku, úchvatné záběry z dronu se přeci jen čas od času zachytit podaří. Za ty nejnovější vděčíme věrným letcům Matthewovi  Rebertsovi a Duncanu Sinfieldovi, kteří videa z přeletů na Apple Parkem na YouTube nahrávali již v v minulých měsících a vypadá to, že v tomto trendu budou pokračovat i nadále. Pojďme se tedy na jejich videa podívat.

Dnešní WWDC se koná zhruba 8 kilometrů od hlavní centrály Applu, takže návštěvníci nemají problém Apple Park navštívit a prohlédnout si, na čem Apple v posledních letech tak usilovně pracoval. Na videích je jasně patrné, že zeleň již bujně pučí a dělníci mají prakticky hotovo. Všimnout si můžete například plošiny “čistícího týmu”, který má na starost údržbu oken a stínidel. Ty prý čistí zhruba jednou týdně, díky čemuž je tak hlavní budova Applu stále v dokonalé kondici. Celkově pak mají alespoň podle obou majitelů dronů úklidoví pracovníci v Applu spoustu práce, protože si Apple na čisté prostředí skutečně potrpí. 

Takhle to vypadalo, když začal Apple vysazovat v Apple Parku zeleň: 

Ve videích si můžeme konečně detailně prohlédnout i venkovní sportoviště, které Apple nechal pro své zaměstnance v Apple Parku vybudovat. Ti je budou moci navštěvovat samozřejmě zcela zdarma v době svého osobního volna. Pro milovníky posilování či halových sportů pak vzinikla v areálu i hala určená právě pro tyto činnosti. Prohlédnout si můžeme i Divadlo Steva Jobse, ve kterém nám Apple poprvé ukázal iPhone X. 

V blízkosti hlavní kruhové budovy si můžete všimnout laviček a stolů, které mají též sloužit zaměstnancům k odpočinku po práci či o obědové pauze v pěkném počasí. Na jednom záběru si pak můžete všimnout i jednoho zaměstnance Applu, který využívá k přepravě po Apple Parku jízdní kolo, která do něj Apple před nedávnem nakoupil právě pro tyto účely. 

apple park cerven

Dnes nejčtenější

.