Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Orderly
Aplikace Orderly je navržena na základě toho, jak si lidská mysl vizualizuje to-do list. Její používání je jednoduché a intuitívní, aplikace podporuje synchornizaci v cloudu i připomínky na základě polohy.

[appbox appstore id506632088 oldprice=“29Kč“]

System Activity Monitor
Aplikace System Activity Monitor sleduje do hloubky důležité parametry vašeho iPhonu či iPadu. Umožní monitoring využití paměti, životnosti baterie, úložiště a dalších parametrů.

[appbox appstore id386118145 oldprice=“29Kč“]

Thunderspace
Nemůžeme uklidnit bouři, ale bouře může uklidnit nás. Thunderspace přináší v revoluční 3D revoluční technologii relaxační zvuky bouřky a deště.

[appbox appstore id636485814 oldprice=“89Kč“]

Pic Navi
Pic Navi je aplikace, která vám umožní na mapě zobrazit trasy k místům, kde byly zachyceny vaše fotografie. Lokace můžete ručně upravit, přidat nebo naopak odebrat GPS informace.

[appbox appstore id888556973 oldprice=“89Kč“]

Block Vs. Block
Kdo by nemiloval hry ve stylu legendárního Tetrisu? Aplikací tohoto typu není nikdy dost. Ne všechny jsou ale zábavné, kvalitní a dobře vypadající. Block vs. Block vás určitě bude bavit. V nabídce má šestnáct rozdílných tvarů a čtyři různé speciální položky, ovládání hry je jednoduché a uživatelské rozhraní příjemné na pohled.

[appbox appstore id500909640 oldprice=“89Kč“]

8bitWar: Necropolis
Hra 8bitWar pro iOS řádně prověří všechny vaše schopnosti strategického a taktického uvažování. Najímejte jednotky a rozmístěte je ve strategických formacích, abyste porazili nepřátelskou armádu.

[appbox appstore id972045237 oldprice=“89Kč“]

Color Twin
Color Twin je nekonečná, zábavná, nebezpečně návyková hra pro iOS. Koncept hry spočívá v přemisťování barevných koleček systémem drag and drop. Vypadá to jednoduše? Připravte se na to, že se obtížnost bude s každou úrovní stupňovat.

[appbox appstore id1120207199 oldprice=“89Kč“]

iOS Apps 121

Dnes nejčtenější

.