Zavřít reklamu

Když se řekne tablet, vsadím se, že se valné většině z vás vybaví iPad od Applu. Není se ostatně čemu divit. Tyto tablety totiž vládnout svému trhu pevnou rukou a drží se stále na skvělých prodejních číslech. Apple si je tohoto faktu samozřejmě moc dobře vědom a proto pracuje na stále nových a nových typech tohoto legendárního produkt, jehož představení nemá na svědomí nikdo jiný, než sám velký Steve Jobs.

iPady mají opravdu široké spektrum využití. Hodí se totiž jak na sledování filmů či různou zábavu, tak i na práci, jelikož se k nim dá připojit například klávesnice či pero Apple Pencil. Navíc mají opravdu líbivý design, který se hned tak neokouká. A přesně na jednoho takového krasavce si pro vás, naše věrné čtenáře, připravila Alza.cz parádní slevovou akci.

Pokud patříte mezi uživatele, kteří využívají iPad spíše k zábavě či jednodušší práci, mohl by vás zaujmout iPad 5. generace. Tento iPad představil Apple vloni v březnu a nahradil jím ve své nabídce legendární iPady Air 2. A co vlastně tento tablet nabízí? Prakticky vše, na co si vzpomenete. 

Alzou nabízený tablet je v odstínu Space Gray (čili vesmírně šedém) a má úložiště o velikosti 32 GB. Na první pohled vás uchvátí především parádním 9,7” Retina displejem s rozlišením 2048 x 1536 či procesorem Apple A9, díky kterému se tento tablet hned tak nezadýchá. Samozřejmostí je pak klasický Home Button s Touch ID či přední a zadní fotoaparát. To vše navíc zabaleno do úhledného hliníkového těla. Tablet v akci navíc disponuje Cellular konektivitou, což ve zkratce znamená, že do něj můžete vložit SIM kartu, skrze kterou budete přijímat internet kdykoliv a kdekoliv. S trochou nadsázky se tak dá říci, že vám tento iPad nabízí bezkonkurenční volnost. 

Tohoto krasavce prodává Alza běžně za 12 990 korun, nyní na něj má však 1000 korun slevu. Pro vás si ale připravila slevu o poznání větší a 15 z vás jej prodá za velmi slušných 8 990 korun. Za tuto cenu tak získáte parádní iPad, který vám bude vaše okolí jistojistě závidět. 

Pokud si tedy na tento iPad brousíte zuby, do pole pro slevový kód napište PROMOAPPLEIPAD a z ceny 11 990 korun vám Alza další 3000 odečte. Jak už jsem však psal v předchozím odstavci, akce je omezená na pouhých 15 z vás (nebo do neděle 3.6. do půlnoci). Po vyčerpání kódu se iPad začne prodávat opět za standardní cenu. Podmínky celé akce si pak můžete přečíst zde. 

New iPad all colors FB

Dnes nejčtenější

.