Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Orasis HD
OrasisHD je fotografická HDR aplikace, která po pořízení jediného snímku tuto fotografii automaticky transformuje do dobře exponované, přirozeně vypadající podoby. Aplikace používá algoritmus, vyvinutý po letech usilovného výzkumu.

[appbox appstore id454408758 oldprice=“59Kč“]

My Brushes Pro
MyBrushes Pro je revoluční aplikace pro všechny výtvarníky. Uživatelům poskytuje neomezenou svobodu ve skicování tvorbě i sdílení. Proměňte svůj iPad v nekonečné malířské plátno.

[appbox appstore id557477822 oldprice=“89Kč“]

Safety Photo + Video
Safety Photo+Video vám umožní držet pod pokličkou fotografie a videa, která nechcete nikomu ukázat. Příslušné soubory můžete uzamknout kódem.

[appbox appstore id456637671 oldprice=“59Kč“]

InstaSaver
Aplikace Instasaver pro iOS vám umožní snadno a rychle repostovat vaše oblíbené fotografie a videa na Instagramu. Aplikace podporuje přepínání mezi více účty a umožňuje rychlé a efektivní vyhledávání mezi uživateli i hashtagy.

[appbox appstore id1132173806 oldprice=“89Kč“]

Private Browser – Private & Anonymous web browser
Díky aplikaci Private Browser můžete bezpečně procházet web, a to bez reklam nebo nákupů v aplikaci. Bez ukládání historie, bez cookies, bez ukládání mezipaměti.

[appbox appstore id1023724287 oldprice=“29Kč“]

Speckle
Speckle je super jednoduchá aplikace, která vám pomůže přeměnit obyčejné fotografie ve skutečná mistrovská díla. Kromě klasických úprav můžete v aplikaci napodobit i bokeh efekt.

[appbox appstore id1063127206 oldprice=“29Kč“]

OneDay
Zapomínáte neustále na narozeniny či nějaké výročí? Pokud ano, tak tato aplikace vám zachrání život. OneDay vám nabízí odpočítávání dnů, které zbývají do vámi určené události ve vašem životě. Může se jednat o naprosto cokoliv – pracovní porady, narozeniny, dovolená, výročí, záleží pouze na vaší kreativitě.

[appbox appstore id1103749083 oldprice=“59Kč“]

Guess the Gamer
Jedinečná a kreativní puzzle hra pro iOS je k dispozici ke stažení zcela zdarma. Vraťte se zpět do dob sladkého dětství a užijte si nálož klasických her a hodiny vysoce zábavného hraní. Aplikace nabízí sto úrovní a slibuje nekonečnou retro zábavu.

[appbox appstore id987253617 oldprice=“59Kč“]

iOS Apps 120

Dnes nejčtenější

.