Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Secret Calculator – Fake Vault & Private Photo
Aplikace Secret Calculator se na první pohled tváří jako zcela obyčejná iOS kalkulačka. Ve skutečnosti jde ale o důmyslnou a bezpečnou schovávačku pro vaše fotografie, které se nesmí dostat k cizím zrakům. Nabízí spolehlivé možnosti zabezpečení, bonusem je i možnost anonymního prohlížení internetu a další funkce.

[appbox appstore id1234075918 oldprice=“449Kč“]

MocaDeco – Be Creative
Aplikace MocaDeco – Be Creative je skvělým nástrojem pro úpravu fotografií na vašem iOS zařízení. Umožní vám přidávat úchvatné filtry, efekty, ale i nápadité a originální nápisy. V nabídce jsou doslova stovky možností úprav.

[appbox appstore id834163162 oldprice=“59Kč“]

WeCard
WeCard vám nabízí možnost uložit si všechny vizitky do svého iPhonu, takže nebudete muset mít vizitky neustále u sebe. K uloženým vizitkám můžete přidávat fotografie a poznámky.

[appbox appstore id1057066930 oldprice=“29Kč“]

FontzApp
Fontz App vám pomůže přidávat text nejen k vašim fotografiím. Vytvářejte citáty, popisky a textová pole s použitím řady fontů nejrůznějších barev.

[appbox appstore id1046411202 oldprice=“119Kč“]

OneDay: Countdown To The Best Moments
Zapomínáte neustále na narozeniny či nějaké výročí? Pokud ano, tak tato aplikace vám zachrání život. OneDay vám nabízí odpočítávání dnů, které zbývají do vámi určené události ve vašem životě. Může se jednat o naprosto cokoliv – pracovní porady, narozeniny, dovolená, výročí, záleží pouze na vaší kreativitě.

[appbox appstore id1103749083 oldprice=“59Kč“]

Ruler – Tape Measure Length
Ruler je užitečným nástrojem, který se může hodit opravdu každému. Jedná se o naprosto jednoduché virtuální pravítko, které je pět metrů/17 stop dlouhé. Aplikace podporuje i Apple Watch.

[appbox appstore id1082255420 oldprice=“29Kč“]

Don’t Run With a Plasma Sword
Běhejte, abyste zachránili svět v této humoristické hře. Po dlouhou dobu Cornelius pracoval v lokálním komiksovém obchodě a neustále přemýšlel nad tím, že by se jednou hrozně rád stal hrdinou. Naštěstí v pravý čas nastala invaze mimozemšťanů a Cornelius dostal příležitost. Pomůžete Corneliusovi stát se hrdinou?
[appbox appstore id479907900 oldprice=“59Kč“]

iOS Apps 25917

Dnes nejčtenější

.