Zavřít reklamu

Ačkoliv se to může zdát jako včera, kdy nám Apple ukázal na pódiu Divadla Steva Jobse prémiový iPhone X, při pohledu do kalendáře zjistíme, že nás od toto události dělí už téměř třičtvrtě roku. I kvůli tomu je tak jasné, že se zraky mnoha jablečných fanoušků pomalu upínají k letošnímu září, kdy se nám ukážou modely pro letošní rok. A jelikož se září blíží rychlým tempem, Apple své modely pomalu dokončuje, což s sebou jako již tradičně přináší různé úniky informací, díky kterým si můžeme udělat parádní obrázek o tom, na co se můžeme těšit. Jeden takový únik pak spatřil světlo světa i před malou chvílí. 

Není tomu tak dávno, co jsme vám přinesli velmi zajímavou zprávu jednoho analytika, který tvrdil, že se Apple letos rozhodne své iPhony přebarvit do pastelových barev. Díky tomu totiž odliší prémiové iPhony s OLED displeji od těch levnějších s klasickým LCD panelem. Pokud jste si však mysleli, že je to naprostá hloupost, pokusíme se vás přesvědčit o opaku. Portál TechnoCodex totiž zveřejnil fotografie, které nové barvy iPhonů potvrzují.

Zde jsou čerstvé fotografie letošních iPhonů: 

Podle všeho by se mělo jednat o prototypy iPhonu X s LCD displeje, přičemž si můžete všimnout i toho, že krom barevných zad disponuje minimálně zelená varianta zlatým ocelovým či hliníkovým rámečkem. Jinak se ale na první pohled prakticky nic nezměnilo. Duální fotoaparát totiž vypadá stále stejně a záda telefonu zdobí stále logo a nápis iPhone. Jelikož by se mělo jednat o prototyp, chybí IMEI a další detaily, které se na zádech pod nápisem iPhone objevují. 

Takto by mohl vypadat letošní LCD model v porovnání s ostatními modely z jablečného portfolia: 

Zajímavé je, že podle dostupných informací by měly fotografie pocházet z továren v Indii. I to by ale mohla být skutečně pravda. Apple totiž v Indii skutečně v minulých měsících značně rozšířil výrobu a ačkoliv se doposud počítalo spíše s tím, že tam vyrábí levné iPhony SE či “šestkové modely”, je samozřejmě možné, že v malé míře zkouší i výrobu této novinky. K tomu by mohl přistoupit především kvůli tomu, že je možná přesvědčen o tom, že Indové nevynesou tolik informací jako pracovníci v továrnách v Číně. Jistě si totiž všichni vzpomínáte na minulý rok, kdy bylo úniků informací o chystaném iPhonu X opravdu spoustu a valná většina z nich pocházela právě z továren v Číně.

A co si myslíte vy? Rozhodne se Apple skutečně barevně zariskovat a své modely letos představí v pastelových barvách nebo se jedná o falešné fotografie, kterými se snaží jejich tvůrce jen zviditelnit a navést značnou část fanoušků Applu na falešnou stopu? 

New-iPhone-Prototype-2-640x430

Dnes nejčtenější

.