Zavřít reklamu

Krom nové verze macOS High Sierra a iOS 11 vydal dnes Apple i novou verzi svého operačního systému pro jablečné televize. Ten si můžete stáhnout klasicky v Nastavení přes Aktualizace softwaru. Novinka se jako vždy zaměřuje na opravu chyb a vylepšuje výkon. Krom toho pak přináší i několik novinek.

Aktualizace tvOS 11.4 zavádí podporu AirPlay 2, díky které je ovládaní zvuků ve vašem jablečném ekosystému daleko snadnější. Můžete totiž například přehrávat stejnou hudbu na více zařízeních najednou. AirPlay 2 je však v současné době omezen zatím pouze na Apple TV a HomePod, nicméně v budoucnu by se měla tato novinka rozšířit na daleko více audiozařízení.

Krom AirPlay 2 přináší tvOS 11.4 zlepšení výkonu, vylepšení zabezpečení a opravy chyb, které se objevily po vypuštění předešlé verze tvOS 11.3. Na další nálož novinek si však budeme muset počkat až na nový tvOS 12. 

tvOS 11.4 je takřka stoprocentně poslední verzí systému tvOS 11. Apple totiž představí za týden nový tvOS 12 a v následujících měsících se tak zaměří především na jeho vývoj. Snad se tedy Applu tato poslední aktualizace vydaří bez veškerých chyb.

tvos114release-800x475

Dnes nejčtenější

.