Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Ke každému iPhonu, nebo chytrým hodinkám patří neodmyslitelně příslušenství. Takové příslušenství na iPhone může ulehčit práci se zařízením, nebo dokonale ochránit.

Příslušenství na iPhone

Bez příslušenství si používání iPhonu víceméně nedokážu představit. Používám ho v autě, doma, v práci, na cestách. Příslušenství se mi stará o funkčnost iPhonu, ať jsem kde jsem.

Tvrzené sklo na iPhone 

Tvrzené sklo na iPhone chrání dokonale displej iPhonu před poškozením, jako jsou drobné pády, nárazy a oděrky. Poškodit displej iPhonu lze velice snadno, stačí chvilka nepozornosti a neštěstí je na světě. Tvrzené sklo se tak stalo nedílnou součástí, bez které si iPhone nedokážu představit. Raději investuji pár stovek do nového Tvrzeného skla, než několik tisíc do nového displeje.

Široký sortiment Tvrzených skel na iPhone, od klasických průhlednýcj, přes barevné na přední a zadní stranu po ty nejodolnější zaoblená Tvrzená skla na celý displej můžete zakoupit přímo na prodejně, nebo skrz eshop zde Nechte si poradit, které Tvrzené sklo je pro Váš iPhone to nejlepší.

tvrzené sklo na iphone - lsa

Ochranný kryt na iPhone 

Ochranný kryt se stará o ochranu zadní části a bočních hran iPhonu. Hliníkové, nebo skleněné tělo iPhonu je velice náchylné na poškození, zvlášť u nových iPhonů 8, 8 Plus a X. Skleněné zpracování dokážete poškodit při běžném použití, ani nemrknete. Je tedy dobré vybavit iPhone některým ochranným krytem, vybírat můžete z několika druhů a barev. Ochranný kryt je jedním z nejčastěji kupovaných příslušenství na iPhone.

Držák do automobilu na iPhone

Držák do automobilu iPhonu se stal již nedílnou součástí mého každého dne. Do držáku velice snadno umístíte iPhone, který můžete následně používat jako navigací na cestách. Nemusíte tak držet iPhone při řízení v ruce. V některých případech může sloužit i pro přehrání filmů na zkrácení dlouhé cesty.

Držák na iPhone do auta

Příslušenství k Apple Watch

Chytré hodinky od společnosti Apple Watch se těší čím dál větší popularitě. Příčinou jsou především velice příznivé ceny a usnadnění práce, kterou nám Apple Watch přináší. Osobně jsem si zvykl na Apple Watch odpovídat na zprávy v autě prostřednictvím namluvení zprávy, nebo také zobrazení notifikací, díky kterým nemusím pořád koukat na iPhone.

Tvrzené sklo na Apple Watch

Tvrzené sklo na chytré hodinky Apple Watch má své příznivce, ale i odpůrce. Pokud používáte Apple Watch neustále, při práci, sportu, nebo jakékoliv jiné bohulibé činnosti, může se stát, že zapomenete být obezřetní a narázíte rukou třeba do skříňky, zdi, nebo jiného předmětu, může pak dojít velice snadno k poškození displeje Apple Watch, které jsou první na ráně, zde pak přichází na řadu Tvrzené sklo, které chrání displej hodinek od poškození.

Držák na Apple Watch

Pokud Vám Apple Watch na ruce při práci vadí, můžete využít některého z vychytaných držáků na hodinky, do kterých je možné jednoduše zasunout nabíječku a při odložení hodinek tak snadno Apple Watch nabíjet. Držáky na Apple Watch mohou být i velice pěkným doplňkem na pracovní stůl či noční stolek.

Držák na Apple Watch - LSA

Powerbanky

K Apple Watch, ale i k iPhonu nesmí chybět náhradní zdroj baterie. Hodláte-li vyrazit někam na dovolou, výlet či víkend, kde nebudete mít k dispozici zásuvku pro dobití produktů, powerbanka je ideálním parťákem, který by ve Vaší výbavě neměl chybět. Vybírat můžete z několika druhů powerbanek rozdílných kapacit či barev. Těšit se můžete na hliníkové, plastové, ale i dřevěné powerbanky.

Akce na všechno příslušenství platí pouze do této neděle!

Nechcete zmeškat akci na všechny produkty a rádi byste ušetřili? Využijte slevového kódu NEPROPASNUTO, díky kterému získáte 20%, ale POZOR slevový kód je platný pouze do neděle!

Všechny objednávky si můžete vyzvednout na kamenné prodejně, kousek od stanice metra B – Anděl. Navíc si můžete nechat na prodejně opravit iPhone. Servis probíhá na počkání – Výměna displeje na iPhonu, či baterie není problém. Na prodejně také naleznete již aplikovaná Tvrzená skla na vystavené iPhonu, takže si můžete prohlédnout, jak reálně vypadá vybrané tvrzené sklo na iPhonu nalepené.

SLEVOVÝ KÓD JE MOŽNÉ UPLATNIT ZDE

Prislusenstvi na iPhone tvrzenysklo

Dnes nejčtenější

.