Zavřít reklamu

V posledních týdnech jste se mohli na našem webu přečíst o chystaném iPhonu SE 2 spousty informací a prohlédnut si nespočet zajímavých konceptů. Vypadá to však, že toto “es éčkové” šílenství jen tak neskončí. Tento trend však bude nejspíš ještě nějaký ten pátek pokračovat. S blížícím se představení tohoto modelu, které by mělo proběhnout buď na WWDC či na zářijové keynote (což je pravděpodobnější) totiž budou na světlo světa unikat nové a nové detaily o těchto chystaných modelech. Se svou troškou do mlýna pak přispějí i designéři z celého světa, kteří se již nyní předhání v tom, kdo se svým konceptem lépe do finální podoby trefí. A právě jeden parádní koncept, který se objevil na internetu, vám nyní chceme představit. 

Nový koncept iPhonu SE 2 s bezrámečkovým designem pochází z dílny designéra, který si přezdívá Concept Creator a působí především na YouTube. Designér se přidržel informací z předešlých týdnů a i on vsadil do těla 4″ iPhonu bezrámečkový displej, který zabírá jeho celou přední stranu. Kvůli tomu tak zmizel klasický kulatý Home Button s Touch ID, jehož úlohu nyní zastanou ovládací gesta a Face ID, na které je v horní straně displeje nachystán výřez. Zajímavé však je, že designér nezvolil skleněná, ale klasická kovová záda. Pokud se však Apple rozhodne udržet cenu tohoto drobečka na nižší úrovni, bude mít i toto řešení smysl. Absenci bezdrátového nabíjení totiž mnoho uživatelů díky úspoře financí klidně překousne.

Na koncept se můžete mrknout zde:

Bylo by moc příjemné, kdyby Apple v následujících měsících skutečně něco podobného představil, nemyslíte? Už nyní je totiž jasné, že by s tímto modelem sklidil obrovský úspěch a někteří lidé jsou dokonce přesvědčeni o tom, že by ním převálcoval prémiový iPhone X. Podobné spekulace jsou však zatím samozřejmě předčasné. Důležitý prim bude totiž hrát cena, za kterou se Apple rozhodne tento model prodávat. Pokud bude totiž vysoká či vyšší než u nynějšího SE, s čímž se dá samozřejmě počítat, mohlo by to mnoho lidí odradit. Pokud se však jablečné společnosti podaří trefit s cenou do černého, může bez problému odstartovat supercyklus prodejů, kterými zboří všechny své rekordy.

iphone se 2 koncept fb

Dnes nejčtenější

.