Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

PhotoTangler
PhotoTangler Collage Maker je výkonná aplikace, která vaše oblíbené fotografie spojí v nádherné koláže. Výsledná díla můžete sdílet se svými přáteli a rodinou.

[appbox appstore id422301314 oldprice=“89Kč“]

SingTrue
Aplikace SingTrue uživatelům slibuje, že je naučí perfektně zpívat – a to i v případě absence hudebního sluchu. Aplikace je snadno použitelná a efektivní, zpívat vás naučí v celkem třiceti interaktivních lekcích.

[appbox appstore id914239183 oldprice=“29Kč“]

Orderly
Aplikace Orderly je navržena na základě toho, jak si lidská mysl vizualizuje to-do list. Její používání je jednoduché a intuitívní, aplikace podporuje synchornizaci v cloudu i připomínky na základě polohy.

[appbox appstore id506632088 oldprice=“29Kč“]

Weple Habit – Daily Routine
Aplikace Weple Habit – Daily Routine vás ve svém příjemném a snadno ovladatelném uživatelském rozhraní naučí lépe dodržovat vaši denní rutinu a osvojit si co nejlepší návyky.

[appbox appstore id731337966 oldprice=“29Kč“]

Skyclock 2.2
Skyclock 2.2 je užitečná aplikace, která vám spolehlivě vypočítá přesnou dobu východu slunce, západu slunce a soumraku. Ať už jste pilot, lovec, rybář, cestovatel, nebo zkrátka jen potřebujete vychytat ideální světlo pro selfie, aplikaci Skyclock určitě oceníte.

[appbox appstore id376571701 oldprice=“59Kč“]

What’s This? Translate Your World
Aplikace What’s This? Translate Your World využívá kameru vašeho iOS zařízení k tomu, aby názvy objektů ve vašem okolí přeložila do více než devadesáti jazyků. Aplikace dokáže rozeznat i struktury nebo naopak celé krajiny.

[appbox appstore id1238023550 oldprice=“59Kč“]

Block Vs. Block
Kdo by nemiloval hry ve stylu legendárního Tetrisu? Aplikací tohoto typu není nikdy dost. Ne všechny jsou ale zábavné, kvalitní a dobře vypadající. Block vs. Block vás určitě bude bavit. V nabídce má šestnáct rozdílných tvarů a čtyři různé speciální položky, ovládání hry je jednoduché a uživatelské rozhraní příjemné na pohled.

[appbox appstore id500909640 oldprice=“89Kč“]

iOS Apps 111

Dnes nejčtenější

.