Zavřít reklamu

Každý deň sa stretávame so stále novými a novými hernými titulmi na platforme mobilných telefónov. Vývojári sa čím ďalej tým viac začínajú zaujímať o smartfóny a tomuto fenoménu dopomáha aj skutočnosť prechodu herných značiek z PC, Xbox One a PS4 do digitálneho obchodu App Store. Najnovším prírastkom z kooperácie štúdií Netease a Behaviour Digital je chystaný hororový titul s názvom Identity V.

V tejto hre nejde o hororovku v pravom slova zmysle, takže očakávať mobilnú verziu hier ako sú napríklad Outlast alebo Resident Evil je zatiaľ nereálne. Asymetrická multiplayerovka s animovaným spracovaním však ponúka celkom zaujímavý príbeh. Tvrocovia Identity V stoja aj za známym počinom Dead by Daylight, ktorá sa stretla s pozoruhodným úspechom na poli konzolovej aj počítačovej komunity.

Hra zachytáva príbeh detektíva, ktorý sa snaží preskúmať opustenú lokalitu a odhaliť tajomstvá, ktoré skrývajú nebezpečné zákutia. Hra disponuje puzzle prvkami, čo znamená, že akčno-adventúrnu stránku dopĺňajú rôzne hádanky a logické hlavolamy. Na ceste k rozlúšteniu záhad budete musieť čeliť rôznym nebezpečenstvám a ako sa na hororovú hru patrí, nechýbajú ani nečakané prekvapenia, pred ktorými musíte utiecť. Trailer k hre si môžete pozrieť v nasledujúcom videu.

https://www.youtube.com/watch?v=tMO3dZ7R89Q

Pravdepodobne najlákavejším prvkom hry je multiplayer. Ten postaví tím štyroch hráčov proti jednému protihráčovi, pričom ide o klasickú hide and seek naháňačku po hracom poli. Súčasťou sú vtipné animácie, v ktorých môžete bezbranných nepriateľov priviazať na balóniky, alebo ich pripútať na raketové kreslo a následne odpáliť.

Napriek tomu, že vývojári zatiaľ neudali konkrétnejší dátum príchodu hry, je možné očakávať, že Identity V k nám zavíta už čoskoro. Hra bola zatiaľ spustená iba v Číne, kde sa tešila solídnemu úspechu. O globálnom spustení hry Identity V vás budeme informovať.

hororovka

Dnes nejčtenější

.