Zavřít reklamu

Možná si pamatujete na reklamu, ve které hvězdný Jaromír Jágr vychvaloval smartphony od čínského výrobce Huawei. Podobné ambasadorství je ve světě totiž velmi oblíbené a prodeje propagovaných telefonů velmi slušně zvedá. Má to ale háček. Celebrity, které jsou k ambasadorství přesvedčeny, se totiž čas od času s propagovaným telefonem příliš nekamarádí a raději využívají své léty ověřené oblíbence. Co když se na to ale přijde?

Přesně takového faux pas se před nedávnem dopustila izraelská herečka Gal Gadot, která je ambasadorkou čínského Huawei a momentálně celosvětově propaguje nové P20 a P20 Pro. Ačkoliv by si jeden myslel, že když na tuto značku pěje chválu, nejspíš ji i sama ke svému každodennímu fungování využívá, opak je pravdou. Na svůj Twitter totiž nedávno tweetla příspěvek, ve kterém se snaží propagovat model Mate 10 Pro. Co však čert nechtěl, pod její tweet se podepsala aplikace smartphonu, ze kterého tweet poslala. A Huawei to skutečně nebyl.

Jak můžete vidět na prvním screenshotu z galerie, izraelská kráska tweetuje o dokonalosti Huawei skrze svůj iPhone. Toho si jako první všiml uživatel Marques Brownlee, který si její tweet okamžitě vyscreenoval, což se v konečném důsledku ukázalo jako správné rozhodnutí. Tweet totiž z jejího účtu za malou chvíli zmizel, aby se na něm záhy objevil již se správným podpisem z Huawei. Herečka svůj předchozí tweet omlouvala tím, že jej na Twitter nepověsila ona, ale někdo z jejího týmu. Je to však dostatečná výmluva?

Zajímavé je, že podobný trapas se Huawei nestal poprvé a má v něm prsty dokonce již zmíněný Jaromír Jágr. I ten se totiž tvářil jakožto vášnivý uživatel Huawei, což však nedopatřením vyvrátil fotografií z posilovny, kterou vyfotil na iPhone 6s. Tehdy však tento prohřešek Huawei příliš neřešilo, takže z něj vyvázl český hokejový bůh prakticky bez poskvrny. Zda tomu však tak bude i tu Gal je otázkou. 

Huawei-Gal-Gadot

Dnes nejčtenější

.