Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

iLightningCam 2
iLightningCam 2 je zajímavá aplikace, která se zaměřuje na pořizování skvělých bouřkových snímků s vaším iPhonem či iPadem. Aplikace nabízí auto režim a jakmile iOS zařízení rozpozná blesky, tak okamžitě pořizuje fotografie. Jediné, co potřebujete, je dobrý výhled na bouřku. Aplikace pracuje bez využití rukou. Stačí namířit iPhone na oblohu, kde očekáváte blesky, spustit aplikaci a počkat na báječné snímky. ILightningCam 2 za vás automaticky zmáčkne spoušť, jakmile zaznamená blesky.

[appbox appstore id1016445476 oldprice=“59Kč“]

Weather Now
Weather Now je interaktivní aplikace, která vám přináší veškeré informace o počasí. Jednoduše přepínejte mezi zvolenými městy. Weather Now nabízí  patnáctidenní předpověď, mapu srážek, čas východu a západu Slunce a mnoho dalšího. Aplikace vám také poskytne snímky Země, atmosféry, hvězd a Slunce.

[appbox appstore id488674899 oldprice=“149Kč“]

Coton
Zajímá vás, jaké mraky se vám právě honí nad hlavou? Aplikace Coton vás je naučí snadno a spolehlivě rozpoznat. Naučte se identifikovat jednotlivé typy mraků, odhadnout, jaké bude za chvíli počasí a mnoho dalšího.

[appbox appstore id493131814 oldprice=“59Kč“]

Mystic – Photo Enlightenment
Mystic je skvělá aplikace na úpravu fotografií, která vám umožní proměnit vaše snímky v jedinečná a originální díla. S Mystic můžete jednoduše přizpůsobit jednotlivé parametry fotografií, dodat filtry, rámečky a různé efekty.

[appbox appstore id625666038 oldprice=“29Kč“]

Space Story
Neznámé lodě útočí. Vy na sebe musíte vzít roli kapitána uprostřed vesmírné války. Bojujte, objevujte, udělejte vše pro to, abyste v zuřících bitvách přežili.

[appbox appstore id641362347 oldprice=“149Kč“]

Aureus
Vaším úkolem ve hře Aerius bude ovládání prvků speciálního elektrického stroje, vyrábějícího zlato. Stroj funguje jen ve tmě a všechny ovládací prvky jsou před vámi skryté. Přijdete na to, jak stroj ovládat?

[appbox appstore id590779021 oldprice=“89Kč“]

Sprocket
Vaše startovní pozice v zábavné hře Sprocket pro iOS se nachází v samém středu obrazovky vašeho mobilního zařízení. Vaším úkolem bude přeskákat na barevné plochy, aniž byste spadli do prostoru.

[appbox appstore id1246824869 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 11917

Dnes nejčtenější

.