Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Společnost Xiaomi má ve svém portfoliu téměř každý elektronický produkt, na který si vzpomenete. Nechybí tak ani chytrá a rychlá nabíječka do auta ROIDMI 3S, kterou nyní můžete zakoupit ve speciální akci za pouhých 10,99 dolarů, tedy v přepočtu za 238 Kč.

Xiaomi ROIDMI 3S je nabíječka do auta, která disponuje dvěma USB porty s maximálním výstupním proudem 3,4 A. Každý port nabízí napětí 5V při 2,4 A, což znamená, že podporuje rychlé nabíjení telefonů a tabletů. Kromě nabíjení zvládá ROIDMI 3S ještě několik dalších funkcí. V první řadě vám může posloužit jako prostředek pro přehrávání rádia nebo vlastních skladeb. V řadě druhé je nabíječka schopna rozeznat špatnou autobaterii ve vašem voze, na což vás upozorní blikáním zvukovou výstrahou. Nabíječku můžete také spárovat se svým telefonem a v aplikaci sledovat napětí v reálném čase.

  • Xiaomi ROIDMI 3S si můžete koupit zde
    (Po zadání kódu HSC4thD214 v košíku se cena nabíječky sníží na $10,99, v přepočtu cca 238 Kč. Slevový kód je platný pouze pro nové uživatele.)

Poštovné vychází na 43 Kč (Europe Railway Registered). Vzhledem k ceně nebudete platit daň ani clo.

Poznámka: Na produkt se vztahuje záruka 1 rok. V případě, že vám produkt přijde poškozený či zcela nefunkční, můžete to do 7 dnů nahlásit, následně produkt pošlete zpět (poštovné vám bude proplaceno) a GearBest vám buďto pošle zcela nový kus nebo vám vrátí peníze. Více informací o záruce a případném vrácení produktu i peněz naleznete zde.

Xiaomi-ROIDMI-3S-FB

Dnes nejčtenější

.