Zavřít reklamu

Luis Suárez, jeden z nejznámějších fotbalistů současnosti, podepsal se společností Tronsmart smlouvu, pomocí které se stává ambasadorem této společnosti. Suárez bude v Tronsmartu působit jako oficiální mluvčí. Tronsmart je značka se zaměřením na technolgie, která se pyšní velkým růstem především v Americe, Evropě, Blízkém východě a ve velkém počtu Asijských zemí. Jejich přenosné nabíječky, kabely a audio produkty jsou známé po celém světě. Společnost Tronsmart tvrdí, že je jedním z nejinovativnějších výrobců elektronických spotřebních zařízení na světě, a to především díky vysoké kvalitě výrobků společně s jejich prémiovým provedením.

Suárez byl považován za pravou tvář pro společnost Tronsmart, a to hlavně kvůli podobným zájmům, hodnotám a hlavně motivaci. Tronsmart poskytuje řady produktů, které jsou vybaveny špičkovými funkcemi. Právě tyto špičkově provedené produkty usnadňují život koncovým zákazníkům. Světový pohár FIFA 2018 je pro Suáreze a jeho tým opravdovou výzvou a Tronsmart, stejně jako Suárez, dokázal překonat řadu výzev a poskytnout spotřebitelům dokonalé produkty. Suárez je dle jeho slov velice nadšený, že je součástí této cesty a společně se společností Tronsmart doufají, že budou moct „hnát“ své fanoušky a zákazníky vpřed.

Tato nová kolaborace je pro Tronsmart skvělou příležitostí k zobrazení jejich nových produktů.

tronsmart_2

Element Mega je novým produktem na trhu a prodává se velice rychle. Jedná se o 40W bluetooth přenosný reproduktor s prémiovým zpracováním a možností vysoké hlasitosti. Element Mega je šampionem mezi přenosnými reproduktory, a zcela jistě bude znít dobře i při sledování Suárezovy cesty v letošním Světovém poháru FIFA.

tronsmart_3

Geekbuying.com právě pořádá soutěž ve formě hry, aby mohl oslavit počátek kolaborace mezi Luisem Suárezem a společností Tronsmart. Pro připojení do této soutěže si stačí na Geekbuying.com pomocí odkazu níže spustit hru. Ceny jsou opravdu lákavé – například fotbalový míč podepsaný právě Luisem Suárezem nebo produkty od Tronsmartu.

Vyhrajte podepsaný míč od Luise Suáreze nebo produkty od Tronsmartu pomocí tohoto odkazu

Suárez se vždycky rád hlásil ke společnostem, které mají hlavní vizi v tom, aby udělaly svět lepší místem. To samé platí samozřejmě i pro Tronsmart, který usiluje o to, aby s pomocí jeho výrobků usnadnil lidem každodenní život. Jak všichni víme, Suárez je opravdový bojovník a snaží se dosáhnout úspěchu. Podobně to má i společnost Tronsmart, která investovala roky tvrdé práce k tomu, aby zajistila co možná nejlepší kvalitu jejich produktů. Pro prezentaci těch nejlepších výrobků si Tronsmart musel vybrat také nejlepší tvář – a vybral si Luise Suáreze, který je pro tuto práci tím pravým ořechovým.

Rok 2018 je velkým rokem jak pro zákazníky Tronsmartu, tak pro fanoušky Světového poháru FIFA. Suárez a Tronsmart jsou rádi, že můžou lidem po celém světě poskytnout zábavu a společnými silami budou táhnout vpřed!

tronsmart_fb

Dnes nejčtenější

.