Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Anchor Pointer
Anchor Pointer je aplikace, která vám umožní ukládat GPS pozici a poté vás hezky pěkně dovede zpět za pomocí kompasu. Anchor Pointer vám nabízí možnost, jak lehce najít své zaparkované auto či se vrátit na hotel. Aplikace je k dispozici i pro Apple Watch a lze ji používat i offline.

[appbox appstore id791684332 oldprice=“59Kč“]

InstaSaver – Repost Photos and Videos For Instagram
Aplikace Instasaver pro iOS vám umožní snadno a rychle repostovat vaše oblíbené fotografie a videa na Instagramu. Aplikace podporuje přepínání mezi více účty a umožňuje rychlé a efektivní vyhledávání mezi uživateli i hashtagy.
[appbox appstore id1132173806 oldprice=“89Kč“]
Dashboard for Apple Health App
Aplikace Dashboard for Apple Health zobrazí přehledným způsobem veškerá data z platformy Health. Dokáže oddělit data z vašeho iPhonu a nositelné elektroniky, nabízí přizpůsobitelné možnosti zobrazení.
[appbox appstore id963634595 oldprice=“59Kč“]
TakeAction: Reach Your Goals
Jaký je váš cíl? O čem sníte? Zkuste si své cíle, přání a sny zanést do aplikace, která vám pomůže s jejich splněním. Zkrátka nastavíte svůj cíl, stanovíte si svůj plán a pak nezbývá, než se pustit do akce.

[appbox appstore id1086651563 oldprice=“89Kč“]

Plotaverse
Aplikace Plotaverse přivede každou vaši fotografii k vlastnímu životu. S její pomocí můžete převyprávět příběh každého snímku zábavnou, jedinečnou formou, a sdílet ho s rodinou a přáteli. Animujte své fotografie snadno rychle.

[appbox appstore id1244669793 oldprice=“149Kč“]

Ravensburger Puzzle
Ravensburger je na poli skládaček skutečným pojmem. S aplikací Ravensburger Puzzle můžete mít širokou kolekci těch nejkrásnějších námětů přímo na displeji vašeho iPhonu či iPadu. Užijte si některou z více než 1600 skládaček.

[appbox appstore id657342303 oldprice=“59Kč“]

Drop Flop!
Vyzkoušejte své reflexy a hbitost vašich vlastní prstů s hrou Drop Flop! pro iOS. Klepnutím na displej upustíte kuličku, dalším poklepáním ji musíte opět chytit. Jak vysokého skóre dosáhnete?

[appbox appstore id1086399201 oldprice=“59Kč“]

iOS Apps 16817

Dnes nejčtenější

.