Zavřít reklamu

V poslednej dobe sa čoraz častejšie utvrdzujeme vo fakte, že popularita videogamingu vo sfére smartfónov stále stúpa. Mimo klasických kompetícií herných týmov na platformách Xbox One, PS4 a samozrejme PC, sa dostávajú do pozornosti aj mobilné telefóny. Turnaj s označením Mobile Masters pod záštitou spoločnosti Amazon, preto poskytne profesionálnym hráčom z celého sveta možnosť uchádzať sa o titul najlepšieho tímu v dvojdňovej súťaži.

Tohtoročný turnaj Mobile Masters sa bude odohrávať v meste Seattle, počas 23. a 24. júna (června). Ak si myslíte, že sa tituly ako napríklad Fortnite, alebo PUBG budú nachádzať na popredných priečkach hier zahrnutých v súťaži, mýlite sa. Mix hier, v ktorých sa hŕstka tých najlepších popasuje o víťazstvo je naozaj rôznorodý. Na turnaji budú zahrnuté nasledujúce tituly:

  • Power Rangers: Legacy Wars
  • Survival Arena
  • World of Tanks Blitz
  • Critical Ops

Táto štvorica zvolených hier by mala preveriť hráčov ako po strategickej, tak aj po rýchlostnej a reflexnej stránke. Kvalifikácie na jednotlivé herné disciplíny prebiehajú behom mája (května), celá akcia však vypukne až koncom júna (června). Fanúšikom budú sprístupnené streamy na sledovanie zámorskej akcie v službách Twitch, Facebook a Youtube. Výhercovia sa budú môcť tešiť z výhier, ktoré spolu zahŕňajú 40,000$. Ak si trúfate, aj vy sa môžete zapojiť do boja o titul v hrách Power Rangers: Legacy Wars a Survival Arena na akomkoľvek mobilnom zariadení. Konkurencia je však extrémne vysoká, no nikdy neviete kedy sa môže šťastie obrátiť aj na vás.

  • Turnaj Mobile Masters od Amazonu sa uskutoční 23 a 24.6. v americkom Seattli.

Mobile Masters

 

Dnes nejčtenější

.