Zavřít reklamu

Ako tomu už býva zvykom, 4. máj (květen) je zaužívaným dňom univerza Star Wars. Okrem toho tu máme štyridsiate výročie tejto legendárnej ságy, preto sa tvorcovia hier s tematikou hviezdnych vojen rozhodli obdarovať svoju hráčsku komunitu. Oslávte „May the fourth“ s tematickým obsahom naprieč celou škálou herných titulov Star Wars.

Napriek tomu, že pojem Star Wars nás sprevádza už neuveriteľných 40 rokov, jedná sa o jednu z najpopulárnejších značiek vôbec.  Poďme sa spoločne pozrieť, aké darčeky obdržíme na počesť tohoto významného výročia. Voľného obsahu zdarma sa dočkajú fanúšikovia rôznych titulov. Ako prvá sa na rad dostala hra Star Wars: Force Arena. Tá vás odmení výročnou postavou, naviac dostanete zľavu na balíčky hrdinov a rôzneho zberateľského obsahu v hre. Táto akcia platí do 10. mája (května). Okrem toho sa samotná hra dočká updatu s tematikou chystaného filmu Solo, ktorý príde do kín už onedlho.

  • Odkazy na stiahnutie hier zo Star Wars univerza nájdete v nižšie uvedených boxoch

[appbox appstore id1088764761]

Druhý titul v poradí s názvom Star Wars: Galaxy of Heroes si pre nás tiež prichystal tematický bonus. V ňom zdarma obdržíte shardy na postavu Han Solo a tiež rôzne bonusy na crystal balíčky, ktoré si môžete zaobstarať v rozmedzí od 4. do 11. mája (května).

[appbox appstore id921022358]

Prídavkov sa dočkala aj hra Disney Emoji Blitz. Síce nejde o herný počin zahŕňajúci sériu Star Wars, no aj v tejto appke nájdete postavy ako Finn, BB-8 alebo Rey. Rovnako ako pri vyššie spomínaných hrách, aj tu sa vám ujde zľava pri nákupe obsahu vo forme emojis.

Star Wars

[appbox appstore id1017551780]

Bonusom pre všetkých fanúšikov hviezdnych vojen je zľava na titul Star Wars: Knights of the Old Republic. Tú si teraz môžete zabezpečiť za polovičnú cenu.

[appbox appstore id611436052]

Využite časovo obmedzenú šancu uchmatnúť si limitovaný obsah v niektorom zo spomínaných titulov. Nech vás sila sprevádza!

Star Wars

Dnes nejčtenější

.