Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Super Denoising
Každý, kdo fotí, tak čas od času potřebuje právě tuto aplikaci. Super Denoising umožní zlepšit kvalitu vašich fotografií. Jedná se o výkonný a profesionální nástroj pro redukci šumu, zvládnutí zrnitosti snímků a vylepšení podexponovaných fotografií.

[appbox appstore id1016781856 oldprice=“149Kč“]

Any MOD Converter
Any MOD Converter je skvělým TOD/MOD konvertovačem pro uživatele zařízení Sony, JVC a Panasonic. Aplikace vám pomůže rychle a jednoduše konvertovat MOD na MP4/AVI/WMV/MOV/MPEG/MKV/FLV a další populární video formáty, aniž byste ztratili na původní kvalitě videa a audia. Any MOD Converter dokáže konvertovat MOD na iPad (iPad 4, iPad mini), iPhone (iPhone 5), iPod, Samsung Galaxy řada, Nexus řada a další tablety a mobilní zařízení se systémem Android či Windows. Aplikace také dokáže převést videa do editovacích softwarů (Movie, FCP (Final Cut Pro), FCE (Final Cut Express), Avid, Adobe Premiere a do řady dalších.

[appbox appstore id621292574 oldprice=“529Kč“]

Total Video Converter
Total Video Converter obsahuje video i audio konvertovač, vypalovač DVD, video i audio editor, možnost stříhání videa i audia, exportér GiFů, možnost extrahovat audio z videí a mnoho dalšího.  Tato aplikace je prostě kompletním editorem pro vaše videa.

[appbox appstore id514840980 oldprice=“379Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

Transport Fever

[appbox steam simple 446800 oldprice=31,99€]

Logic Puzzle Pack

[appbox steam simple 3331 oldprice=16,95€]

Lowglow

[appbox steam simple 405950 oldprice=7,99€]

Bot Vice

[appbox steam simple 491040 oldprice=4,99€]

Mac Apps 29617

Dnes nejčtenější

.