Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Pic Navi
Pic Navi je aplikace, která vám umožní na mapě zobrazit trasy k místům, kde byly zachyceny vaše fotografie. Lokace můžete ručně upravit, přidat nebo naopak odebrat GPS informace.

[appbox appstore id888556973 oldprice=“89Kč“]

Earthlapse
V rámci oslav Dne země je i letos k dispozici zdarma aplikace Earthlapse. Díky ní si můžete prohlédnout planetu Zemi tak, jak ji zachytili astronauti z NASA. Snadno ovladatelná aplikace nabízí sedm interaktivních pohledů na Zemi za doprovodu relaxační muziky. Aplikace podporuje i funkci AirPlay.

[appbox appstore id522003167 oldprice=“29Kč“]

After Frame 365
Vylepšete své fotografie za pomoci aplikace After Frame 365 pro iOS. Nabízí více než 180 netradičních rámečků, včetně těch pro koláže, 150 uměleckých filtrů, 599 stylových samolepek a mnoho dalšího.

[appbox appstore id534964961 oldprice=“59Kč“]

History Events
Aplikace History Events pro iOS vás bude pravidelně upozorňovat na historické události, které se odehrály v daný den. S novými znalostmi se pak můžete blýsknout před přáteli a rodinou.

[appbox appstore id1161487119 oldprice=“59Kč“]

DMD Panorama
Ptáte se, k čemu potřebujete aplikaci Panorama, když iPhone zvládne defaultně nasnímat panoramatickou fotografii? DMD Panorama si rozumí i s předním fotoaparátem vašeho iPhonu, výsledky si můžete zobrazit ve 3D prohlížeči, exportovat je do působivého videa a mnoho dalšího.

[appbox appstore id441183050 oldprice=“59Kč“]

WiFi Mouse Pro
Aplikace WiFi Mouse Pro vám umožní proměnit váš iPhone v bezdrátovou myš se spoustou funkcí. Využít můžete multi-touch gest, funkcí magic trackpadu, s pomocí WiFi Mouse Pro můžete také na dálku vypnout či zapnout svůj počítač. Aplikaci můžete použít u počítačů s macOS, Win i Linuxem.

[appbox appstore id591076411 oldprice=“119Kč“]

BlitzKeep
BlitzKeep je jedinečná a originální hra, kde se setkává kultovní pinball s oblíbeným RPG žánrem. Zvolte si místo, na které má váš hrdina zaútočit, a nechte ho, ať splní svůj úkol do puntíku. Ubránit musíte pětici království, hra nabízí i nekonečný level.

[appbox appstore id959451404 oldprice=“89Kč“]

Feed the Rats – Real physics!
Váš úkol v této nápadité a originální hře bude (zdánlivě) jednoduchý – zničit všechny přepravky a dopravit sýr do rukou Raymonda. K cíli se můžete dostat za použití pomůcek, jako jsou kanony, katapulty a další věci.

[appbox appstore id1033192917 oldprice=“89Kč“]

iOS Apps 231017

Dnes nejčtenější

.