Zavřít reklamu

Titul Playerunknown’s Battlegrounds spolu s hrou Fortnite ostávajú vo svetlách reflektorov hernej komunity aj naďalej. Battle Royale štýl hry, ktorý už niekoľko týždňov kraľuje rebríčkom digitálnych obchodov, sa svojho miesta na stupienku najsťahovanejších a najziskovejších hier určite nechce vzdať. Po novom obsahu vo forme updatu pre Fortnite tentoraz prichádza na rad PUBG.

Rozruch okolo spomínaných titulov neutichá, ale naopak čím ďalej tým viac narastá. Obe hry si za dobu svojho fungovania na App Store vyslúžili dávku pozitívnych no aj negatívnych ohlasov. Či už ide o podvody spojené s emulovaním mobilnej verzie na PC, alebo iné problémy, tvorcovia PUBG sa rozhodne nehodlajú vzdať. Veď ako by aj mohli, po ohlásení hlavy štúdia ohľadom ohromných plánov, ktoré pre hru chystajú v budúcnosti.

Update s číselným označením 0.4.0. prináša dve horúce novinky, ktoré hráči isto ocenia. Prvým doplnkom doterajšieho herného obsahu je arkádový mód. Ten poskytne priestor na bojovom poli až pre 28 hráčov, ktorí sa budú medzi sebou musieť popasovať o víťazstvo v šiestich kategóriách. Arkádový mód prináša nasledujúce variácie: shotguns, sniper rifles, all weapons, melee, pistols a item heaven. Podľa názvov je možné skonštatovať, že každý typ hry bude rozdielny vo forme sprístupnených zbraní a prinesie rozličné výzvy a príležitosti k výhre. Príkladom môže byť bezhlavé strieľanie s brokovnicou v ruke, alebo vyčkávanie a kempovanie dvoch odstrelovačov, ktorí obojstranne čakajú kto spraví chybu ako prvý. Pre kvalifikáciu do herného módu musíte prekročiť hranicu levelu 10, čo stihnete s prehľadom za pomerne krátky čas.

PUBG

Druhú časť updatu tvorí funkcia, ktorú si hráči vyžadujú už od samotného príchodu hry. Tou je tréningový mód. Počas tréningu si môžete vyskúšať celý arzenál dostupný v hre a pri testovaní jednotlivých kalibrov sa vystrieľať do sýtosti. Tento mód slúži k vylepšovaniu si mušky na rôzne vzdialenosti použitím rôznych druhov zbraní. Takisto máte voľný priestor na skúšanie nových taktík a bojovích predmetov. Hráči si môžu vyskúšať rýchlosť a presnosť streľby a vybrať si tú pravú zbraň, ktorá ho nesklame pri honbou za povestnou „chicken dinner“.

PUBG

Na tréningovom ihrisku si môžete tiež vyskúšať rôzne druhy dopravných prostriedkov a naučiť sa nové manévre, ktoré vám na bojovom poli určite dobre poslúžia. Okrem spomínaných herných módov sa v update môžete tešiť aj na nové triky na motorkách alebo streľbu použitím 3D Touch. Vylepšené boli tiež problémy so šoférovaním a vyklánaním sa z auta za jazdy a rôzne bugy. Ak nám tvorcovia hry budú servírovať podobné chuťovky v pravidelných cykloch, máme sa na čo tešiť.

  • Hra PUBG (Playeruknown’s Battlegrounds) je dostupná zdarma pre zariadenia s iOS

[appbox appstore id1330123889]

PUBG

Dnes nejčtenější

.