Zavřít reklamu

O tom, že by měly být letošní iPhony opravdovým hitem a Apple by jich měl prodat po jejich představení skutečně obrovské množství, jsme vás na našem webu informovali již několikrát. Mnoho analytiků je totiž přesvědčeno, že se trojicí iPhonů s bezrámečkovým designem, mezi kterými se objeví 2 OLED modely a jeden model s LCD, Apple zavděčí prakticky všem jeho zákazníkům, kteří se rozhodnou k jejich nákupu. Zákazníci, kteří nechtějí za telefon zaplatit tisíc dolarů, sáhnou po levnějším iPhonu s LCD displejem a hliníkovým tělem, milovníci velkých displejů si zamilují 6,5” obra s OLED displejem a zbytek sáhne po druhé generaci 5,8” iPhonu X též s OLED dislejem. O tom, že se tato strategie Applu vyplatí a svými letošními modely na trhu opravdu zaboduje, je podle všeho přesvědčen i jeden z jeho nejdůležitějších dodavatelů.

Úspěch Applu předpovídá i společnost TSMC, u které si Apple objedná stejně jako v minulých letech výrobu nových procesorů pro své iPhony, které ponesou název Apple A12. Tyto čipsety by měly být vyrobeny 7nm procesem, díky čemuž by měl jeho výkon opět solidně narůst. Podrobnější informace o nových čipsetech si pak můžete přečíst v našem článku z dnešního rána. Vraťme se ale ještě chvíli k samotnému výrobci. Podle portálu Digitimes je totiž TSMC přesvědčeno, že jej letos čeká co se týče zisků opravdu skvělý rok, ve kterém by mohl atakovat své dosavadní rekordy. A právě k tomu mu mají dopomoci i nové procesory pro Apple, kterých TSMC vyrobí stovky milionů, aby zasytilo předpokládanou silnou poptávku. Vyrábět ale samozřejmě bude i čipsety pro starší iPhony, což do jeho kasy přinese též velmi slušné zisky.

Takto budou vypadat dva OLED modely iPhonu X, které letos Apple představí:

Doufejme, že se tedy veškeré podobné předpovědi o úspěchu letošních iPhonů skutečně vyplní a Apple nám v září představí telefony, u kterých si řekneme, že nad jejich objednáváním nemá cenu váhat. 

kgi-three-iphones-2018

Dnes nejčtenější

.