Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Remote Control for Mac
Proměňte svůj iPhone či iPad v dálkový ovladač pro váš Mac. S aplikací Remote Control for Mac můžete převzít plnou kontrolu nad vaším Macem za pomoci svého iOS zařízení.

[appbox appstore id884153085 oldprice=“149Kč“]

Week Calendar Pro
Aplikace Week Calendar Pro vám přináší tak trochu jiný přístup k práci s kalendáři. Plně přizpůsobitelný týdenní kalendář můžete propojit se všemi vašimi kalendáři a nabízí různé druhy filtrů zobrazení.

[appbox appstore id1115935289 oldprice=“59Kč“]

Instasaver
Aplikace Instasaver pro iOS vám umožní snadno a rychle repostovat vaše oblíbené fotografie a videa na Instagramu. Aplikace podporuje přepínání mezi více účty a umožňuje rychlé a efektivní vyhledávání mezi uživateli i hashtagy.

[appbox appstore id1132173806 oldprice=“149Kč“]

VisuCaller
VisuCaller dokáže skenovat vytištěná telefonní čísla a vytočit je. Zvládne také skenovat ostatní kontaktní informace a připojit je ke kontaktům v seznamu ve vašem iOS zařízení.

[appbox appstore id831046475 oldprice=“59Kč“]

Fontz App
Fontz App vám pomůže přidávat text nejen k vašim fotografiím. Vytvářejte citáty, popisky a textová pole s použitím řady fontů nejrůznějších barev.

[appbox appstore id1046411202 oldprice=“119Kč“]

Translate for Safari
Translate for Safari je užitečným rozšířením pro webový prohlížeč Safari. S jeho pomocí snadno přeložíte kompletní webové stránky, aplikace disponuje možností hlasitého čtení.

[appbox appstore id919040797 oldprice=“149Kč“]

Findit
Hra FindIt může na první pohled možná působit nezáživně, postupně vás ale pohltí a dokonale zabaví ve chvílích nudy. Nabízí více než dvě stovky obrázků, které se vám zobrazí ve dvojicích, na nichž budete muset najít tři rozdíly. Kolik obrázků zvládnete?

[appbox appstore id477163107 oldprice=“179Kč“]

iOS Apps 120

Dnes nejčtenější

.