Zavřít reklamu

Apple se rozhodl rozšířit své kancelářské prostory v komplexu budov Two Union Square. Cupertinská společnost obsadí pět podlaží mrakodrapu, přičemž pro zhruba svých 500 zaměstnanců získá prostor o velikosti 6 503 metrů čtverečních.

Apple v loňském roce tvrdil, že jeho sídlo v Seattlu se zaměřuje na umělou inteligenci, strojové učení, technologie napomáhající Siri a pokročilému rozpoznávání obličeje, které integroval do iPhonu X. Pokud byste chtěli pracovat u jablečného giganta, máte šanci, protože podle jeho webové stránky s pracovními nabídkami hledá 19 zaměstnanců právě do kanceláří v Seattlu. Především hledá odborníky na umělou inteligenci, strojové učení, inteligentní domácí automatizaci, cloud computing a zpracování přirozeného jazyka.

Senior ředitel umělé inteligence a strojového učení Carlos Guestrin v únoru loňského roku prozradil: „Snažíme se najít ty nejlepší lidi, kteří jsou nadšení z AI a strojového učení – nadšení z výzkumu a dlouhodobého myšlení, ale také přináší nápady do produktů, které ovlivňují a těší naše zákazníky.“

Seattle je pro zaměstnance přijatelnějším místem, protože oproti San Franciscu zde nejsou tak vysoké náklady na živobytí. Dále mají v Seattlu kanceláře Amazon, Facebook i Google.

apple-environment logo FB

Dnes nejčtenější

.