Zavřít reklamu

Tu a tam se objeví ve světě zpráva, že iPhone zachránil člověku život. Tohle není ale bohužel ten případ. Čtyřiadvacetiletý Lonzell Hunter byl odsouzen na doživotí za vraždu ženy, která se s ním přela o iPhone 7 její dcery. Porota jej shledala tento týden vinným z vraždy dvaačtyřicetileté ženy, kterou zabil v Texasu v říjnu minulého roku.

Dcera zavražděné ženy byla toho osudného dne domluvená na prodeji svého iPhonu 7 s kupcem, se kterým se měla setkat v jednom z tamních obchodních středisk. Dcera ve svědecké výpovědi uvedla, že to není prvně, co takhle prodávala zboží. Úmyslně si na setkání s kupci vybírá veřejná místa, neboť se cítí bezpečněji. S kupujícím se toho dne setkala na parkovišti. Během okamžiku, co si střelec telefon prohlížel, ho podal ke „kontrole“ i svému známému, který po celou dobu mlčky seděl v autě. Matka, která dceru doprovázela, se po pár minutách nečinnosti dožadovala zaplacení ceny nebo vydání věci zpět její dceři. Jelikož se pánové k ničemu z toho neměli, začala se s nimi o telefon přetahovat. Po pár minutách šarvátky ji Hunter střelil, naskočil do vozu a poručil svému řidiči, aby z místa činu okamžitě odjel.

iPhone 7 a iPhone 7 Plus

Lonzell Hunter si před činem záměrně vytvořil na bazarovém e-shopu účet s falešným jménem a poté o svém úmyslu informoval okolí, jak stojí v soudní výpovědi. Odsouzený střelec je zároveň obviněný z loupežné vraždy, jež proběhla v dalším obchodním centru v září roku 2016. Soudkyně, jež vynášela odsuzující rozsudek dodala, že pokud se jí někdo zeptá na Hunterovo jméno, vyhláskuje tázajícímu slovo Z-L-O. Není to bohužel první případ, kdy byla kvůli iPhonu prolita krev. V loňském roce byl zabit dvaatřicetiletý muž, když chtěl prodat přes aplikaci Letgo mladíkovi svůj iPhone X.

Red iPhone 7 FB

 

Dnes nejčtenější

.