Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

DMD Panorama
Ptáte se, k čemu potřebujete aplikaci Panorama, když iPhone zvládne defaultně nasnímat panoramatickou fotografii? DMD Panorama si rozumí i s předním fotoaparátem vašeho iPhonu, výsledky si můžete zobrazit ve 3D prohlížeči, exportovat je do působivého videa a mnoho dalšího.

[appbox appstore id441183050 oldprice=“59Kč“]

Noti:Do with Reminders
Aplikace Noti:Do with Reminders vám pomůže vylepšit vaši každodenní produktivitu. Nabízí to-do listy na každý den, stejně jako notifikace a užitečný widget. Položky v seznamech můžete snadno vyhledávat a spravovat.

[appbox appstore id847983841 oldprice=“59Kč“]

Autogram – Tool for Instagram
Aplikace Autogram – Tools for Instagram je jak šitá na míru pro všechny, kteří se věnují marketingu na sociálních sítích – jmenovitě pak na Instagramu. Umožní vám spravovat vaše instagramové účty a plánovat příspěvky. Dovolte Autogramu, aby vám ušetřil čas, práci a energii a pomohl využít síť Instagram naplno.

[appbox appstore id1316117368 oldprice=“179Kč“]

Reminders Widget
Chcete si zkontrolovat všechny připomínky, aniž byste museli odemykat své zařízení? Reminders Widget vám lehce umožní zobrazit své připomínky v notifikačním centru. Samozřejmě uvidíte, jak dlouho potrvá než vám připomínka vyprší, nabízí možnost přepínat mezi skupinami připomínek a mnoho dalšího. V případě, že nemáte paměť jako slon, tak by vám aplikace mohla pomoci.
[appbox appstore id1092737242 oldprice=“59Kč“]

Moto Hero
Moto Hero vám přináší nekonečnou jízdu na motorce. Samozřejmě je prostředí pokaždé odlišné. Nakloňte své iOS zařízení, abyste různě nakláněli svojí motorku. Ovládání je naprosto jednoduché: při dotyku obrazovky na pravé straně motorka zrychlí, dotkněte se levé strany, abyste začali brzdit a při současném dotyku pravé i levé strany skočíte.

[appbox appstore id574246571 oldprice=“59Kč“]

Future Ludo
Baví vás „Člověče, nezlob se“ a podobné hry? Pak vás stoprocentně bude bavit Future Ludo. Hra se odehrává ve vesmíru a její princip je velice snadno pochopitelný. Připravte se na hodiny vesmírné zábavy.

[appbox appstore id448180752 oldprice=“89Kč“]

8bit War: Apokalyps
Hra 8bitWar: Apocalyps pro iOS představuje zábavnou výzvu pro vaše schopnosti strategického a taktického přemýšlení. Vaším úkolem bude sestavovat vlastní jednotky a strategicky je rozmístěte tak, abyste porazili nepřátelskou armádu.

[appbox appstore id937788787 oldprice=“89Kč“]

iOS Apps 113

Dnes nejčtenější

.