Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Fake Calculator – Secret Vault & Private Browser
Aplikace Fake Calculator – Secret Vault & Private Browser vypadá na první pohled jako úplně obyčejná iOS kalkulačka. Po zadání správného kódu se ale promění v úložiště vašich fotografií, videí, hesel, kontaktů a dalšího citlivého materiálu.

[appbox appstore id1217227200 oldprice=“449Kč“]

AirDisk Pro
AirDisk Pro vám umožňuje skladovat, prohlížet a spravovat soubory na vašem iPhonu, iPadu a iPodu touch. K AirDisku se můžete připojit z Macu nebo PC přes Wi-Fi připojení.

[appbox appstore id505904421 oldprice=“59Kč“]

Color Accent
Aplikace Color Accent vám umožní během pár vteřin přidat „splash“ efekt k vašim fotografiím. Stačí vybrat barvu, kterou chcete na snímku zvýraznit, zatímco zbytek fotografie bude černobílý.

[appbox appstore id453170202 oldprice=“29Kč“]

Device Dasher
Potřebovali byste mít kompletní přehled o parametrech vašeho iOS zařízení vždy na očích? Aplikace Device Dasher vám ho bez problémů poskytne. Zobrazí vám parametry, týkající se displeje, systému, paměti a dalších součástí vašeho iPhonu.

[appbox appstore id1331177402 oldprice=“29Kč“]

Word Dream – Cool Fonts & Typography Generator
Chcete na ostatní patřičně zapůsobit fotografiemi s nápisy? Zkuste to s aplikací Word Dream, která veškerou typografickou práci odvede za vás – a dobře. Nabízí více než dvě stovky fontů, přes 500 šablon a široké možnosti úprav.

[appbox appstore id992296710 oldprice=“29Kč“]

Guess the Gamer
Jedinečná a kreativní puzzle hra pro iOS je k dispozici ke stažení zcela zdarma. Vraťte se zpět do dob sladkého dětství a užijte si nálož klasických her a hodiny vysoce zábavného hraní. Aplikace nabízí sto úrovní a slibuje nekonečnou retro zábavu.

[appbox appstore id987253617 oldprice=“29Kč“]

Bubble Tower 2
Někdo staví vzdušné zámky, někdo boří věže z bublin. Vyzkoušejte si 110 nových levelů hry Bubble Tower, kde bude vaším úkolem porazit věž z bublin tím jediným správným způsobem.

[appbox appstore id467911477 oldprice=“199Kč“]

iOS Apps 121

Dnes nejčtenější

.