Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

InstaSaver  – Repost Photos and Videos For Instagram
Aplikace Instasaver pro iOS vám umožní snadno a rychle repostovat vaše oblíbené fotografie a videa na Instagramu. Aplikace podporuje přepínání mezi více účty a umožňuje rychlé a efektivní vyhledávání mezi uživateli i hashtagy.

[appbox appstore id1132173806 oldprice=“89Kč“]

Xineplex
Chcete mít skvělý přehled o filmech současnosti i minulosti a okamžitý přístup do jejich databáze? Aplikace Xineplex pro iOS nabízí široké možnosti vyhledávání, komentování, sdílení a sledování trailerů.

[appbox appstore id1179611157 oldprice=“29Kč“]

New Color Express
Aplikace New Color Express představuje inovaci v úpravě fotografií. Změna barvy, výběr nové barvy a další podobné úpravy pro vás budou s New Color Express hračkou. Součástí aplikace jsou i videonávody.

[appbox appstore id743345885 oldprice=“29Kč“]

Remote Pad for Mac
Proměňte svůj iPhone nebo iPad v bezdrátové prodloužení klávesnice vašeho Macu. Aplikace nabízí bloky kláves, potřebných pro práci s aplikacemi, jako je Numbers, Keynote, Powerpoint a další.

[appbox appstore id1135300319 oldprice=“89Kč“]

Moment Mix – Collage Maker
Moment Mix je výkonnou aplikace, která se zaměřuje na vytváření koláží z vašich fotografií. Aplikace nabízí velké množství editačních nástrojů, které vám pomohou vytvořit unikátní fotokoláž. Můžete využít např. filtry, efekty se světlem, různé obrazce, nastavení jasu, saturace, ostrosti a další praktické funkce. Moment Mix podporuje populární sociální sítě.

[appbox appstore id842599672 oldprice=“29Kč“]

Data Monitor Pro
Data Monitor Pro dokáže monitorovat spotřebu vašich mobilních i Wi-Fi dat, a to v reálném čase. Spotřeba dat se ukazuje v přehledném grafickém prostředí aplikace.

[appbox appstore id711519804 oldprice=“59Kč“]

Calc Swift
S aplikací CALC Swift budete mít plnohodnotnou a výkonnou vědeckou kalkulačku přímo ve vašem iOS zařízení. Výpočty můžete sdílet s ostatními uživateli aplikace, CALC Swift podporuje multitasking, zkratky 3D Touch a widgety.

[appbox appstore id878851717 oldprice=“29Kč“]

Zero+
Zero+ je jednoduchá, ale ďábelsky návyková a ďábelsky zábavná puzzle hra pro iOS. Vaším úkolem v ní bude za pomoci záporně a kladně označených bloků vytvořit na herní ploše samé nuly.

[appbox appstore id944791433 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 114

Dnes nejčtenější

.