Zavřít reklamu

V článku z našej redakcie ste sa mohli dozvedieť o chystanom titule Homo Machina, na ktorom sa podieľa ARTE v kooperácii s Darljeeling Production. Vydávatelia ale pridávajú do svojho portfólia nemenej zaujímavý titul s názvom Vandals.

ARTE Experience a štúdio Cosmografik už za pár dní prinesú na obrazovky našich smartfónov street artový titul Vandals. Ide o ťahovú puzzle adventúru, v ktorej sa zmocníte úlohy graffiti umelca. Šíriť svoju tvorbu budete na stenách miest ako New York, Paríž, Berlín alebo Tokyo či Saõ Paulo. Do cesty sa vám postavia policajné hliadky, psi a kamery, ktorým sa budete musieť vyhýbať.

V nočných uliciach veľkomiest sa pohybujete vo forme líniových ťahov, pričom indikátor pohybu nepriateľskej hliadky vám napovie, ktorým krokom je potrebné sa vyvarovať. Hra ponúka celkovo 60 puzzle levelov a 40 street artových kombinácii, vrátane bonusových prostriedkov, ktoré vám umožnia pochváliť sa svojimi výtvormi na sociálnych sieťach. Na ceste k nástenným výtvorom vás preveria výzvy v podobe zberateľských predmetov.

Pozemné línie znázorňujú možnosť pohybu postavy. Červeným sa treba vyhýbať, po modrých je prechod bezpečný. Pri zbieraní predmetov budú viacnásobne preverené vaše strategické schopnosti. Každý zberateľský predmet sa nachádza za určitou formou prekážky, či už fyzickej alebo vo forme policajta, či kamery.

  • Titul Vandals príde na iOS už 12. Apríla, no predobjednať si ho môžete už dnes.

[appbox appstore id1341831522]

Vandals

Zdroj: thekoalition

 

Dnes nejčtenější

.