Zavřít reklamu

Máte rádi telefony od Applu ale vadí vám, že se je kalifornský gigant rozhodl v posledních pár letech značně zvětšit a tím tak zahubil jejich kompaktnost? Pak pro vás máme skvělé řešení. Určitě totiž víte, že v nabídce jablečné společnosti jeden menší iPhone se 4” displejem naleznete. A právě ten můžete nyní zakoupit na Alze s velmi slušnou slevou.

Apple iPhone SE spatřil poprvé světlo světa 21. března 2016. Jeho design přesně kopíruje klasické 4” iPhony 5 či 5S, přesto je však svou hardwarovou výbavou solidně převyšuje. V těle tohoto drobečka totiž tepe čip Apple A9, kterému sekundují 2GB RAM paměti. Za zmínku určitě stojí i velmi slušný 12 MPx fotoaparát na zadní straně, který je zapuštěn do těla, díky čemuž se telefon po položení na záda nikterak nekymácí. V telefonu pak samozřejmě běží operační systém iOS, konkrétně jeho nejnovější verze iOS 11. Na přední straně telefonu pak naleznete klasické Touch ID, skrze které se do iPhonu velmi rychle a snadno dostanete pouhým přiložením prstu. 

Co se týče paměťových kapacit iPhonu SE, ty byly při jeho představení dvě – 16 a 64GB. Apple se však o rok později rozhodl tyto kapacity zdvojnásobit. Pokud byste tedy vybírali iPhone SE nyní, budete volit mezi 32 a 128GB úložiště. Menší kapacita by měla bez problému vystačit všem méně náročným uživatelům či lidem, kteří jsou zkrátka zvyklí šetřit místem a například promazávají zbytečné fotografie či odstraňují aplikace, které nepoužívají. Po 128GB variantě by pak měl sáhnout každý, kdo se nechce ničím omezovat. Menší 32GB varianta vás nyní na Alze vyjde na slušných 8999 korun, což je o 1500 korun méně než kolik si za něj účtuje Apple na svých stránkách. Větší 128GB varianta pak nyní díky akci stojí  11 990 korun, což je opět o o 1500 korun méně než u Applu. K dispozici jsou pak všechny barevné varianty – tedy zlatá, stříbrná, vesmírně šedá a růžová.

Pokud tedy hledáte parádní kompaktní mobil, který se jen tak nezadýchá a zároveň jste fanoušky Applu, bude pro vás iPhone SE tím pravým ořechovým. Za cenu, za kterou se dá nyní sehnat, se totiž určitě vyplatí. 

iPhone-SE

Dnes nejčtenější

.