Zavřít reklamu

Apple na svém YouTube kanálu zveřejnil videonávody vztahující se na iPad šesté generace, který se od předchozích generací liší podporou Apple Pencil. První video dlouhé zhruba jednu minutu se zaměřuje na funkci Instant Markup, která je navržena tak, aby uživatelům umožnila kreslit a dělat poznámky na screenshoty na iPadu.

Tutoriál ukazuje každý krok procesu, tedy od zachycení snímku obrazovky na iPadu, které se dělá stejně jako na iPhonu, až po sdílení výsledku.

https://youtu.be/DT1nacjRoRI

Apple se v druhém videu zaměřuje na multitasking a funkci Split View pro použití dvou aplikací najednou. Ve videu je vidět, jak otevřít dvě aplikace vedle sebe, a potom přesouvat soubory mezi nimi.

https://youtu.be/JAvwGmL_IC8

V několika následujících videích se cupertinská společnost zaměřila na různé funkce, jako jsou používání klávesnice iPadu, používání aplikace Soubory, práce s několika e-maily a skicování v aplikaci Poznámky.

Pro tohoto krasavce jsou videonávody převážně určeny:

Apple představil šestou generaci iPadu dne 27. března na vzdělávací události. Jablečný tablet, jehož cena začíná na 8 990 korunách, se chlubí procesorem A10 Fusion a podporou Apple Pencil.

https://youtu.be/nZmEbSZkZk8

https://youtu.be/R5ZCaQhZr3Y

https://youtu.be/sZA22OonzME

https://youtu.be/nAUejtG_T4U

new ipad fb

 

Dnes nejčtenější

.