Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Lifekees
Aplikace Lifekees bezpečně a spolehlivě uchová všechna vaše hesla, uživatelská jména i různé osobní údaje. Nabízí synchronizaci i zálohu dat, generování hesel a přístup k údajům z webového prohlížeče.

[appbox appstore id998187288 oldprice=“299Kč“]

Perfect Studio – Photo Editor & Blender
Chcete se při upravování svých iOS fotografií cítit jako skutečný profík? Aplikace Perfect Studio nabízí 345 filtrů, zabalených v desítce rozdílných motivů. Aplikace nabízí také opravdu široké možnosti nejrůznějších úprav a přizpůsobení.

[appbox appstore id632865615 oldprice=“59Kč“]

Epica 2 Pro
Epica 2 Pro je druhá generace populární fotografické aplikace. Nabízí plno nových efektů a dalších funkcí. Aplikace je bez reklam, vodoznaku a nabízí sdílení na sociálních sítích i do cloudových služeb.

 [appbox appstore id922863739 oldprice=“59Kč“]
Aplikace Extreme Week Calendar vám poskytne jak týdenní, tak i denní zobrazení vašich plánů, navíc s funkcemi, které v běžném kalendáři nenajdete. Nabízí synchronizaci s kalendáři Google, iCloud a Exchange, propojení s Facebookem a řadu dalších funkcí.

[appbox appstore id555336524 oldprice=“59Kč“]

Don’t Run with a Plasma Sword
Vyběhněte zachránit svět v této zábavné poctě retro sci-fi filmům. Proběhněte všemi úrovněmi se stupňující se náročností a bojujte s nepřáteli.

[appbox appstore id479907900 oldprice=“59Kč“]

Towaga
Towaga je svižná, zábavná, 2D hra na pomezí arkády a střílečky. Ve hře na sebe hráč bere roli Chimú, maskovaného kouzelníka, jehož úkolem je ovládnout stvoření, která ho obklopují. Soustřeďte se a využijte všechny své síly na maximum.

[appbox appstore id1159600645 oldprice=“29Kč“]

Spin Spell
Spin Spell je na fyzice založená 3D mobilní hra, která nabízí nejen skvělou zábavu, ale bude i obrovskou výzvou pro váš mozek, reflexy a především trpělivost. Nabízí 25 předpřipravených úrovní a možnost přizpůsobení rychlosti kuličky.

[appbox appstore id402258097 oldprice=“59Kč“]

Sally’s Law
Hra Sally’s Law vyhrála v roce 2016 jednu z cen Google Play Indie Games Festival. Vypráví o Sally, která se vydává domů za svým nemocným tatínkem. Vaším úkolem bude Sally bezpečně dovést do cíle.

[appbox appstore id1171015241 oldprice=“59Kč“]

iOS Apps 224

Dnes nejčtenější

.