Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Speech Translate
Aplikace Speech Translator je skvělá pro všechny, kdo se chtějí naučit nový jazyk, cestují do zahraničí nebo chtějí konverzovat s cizinci. Okamžitě převede řeč na řeč bez nutnosti zadávání textu.

[appbox appstore id863901982 oldprice=“149Kč“]
Nákupní seznamy jsou skvělá věc. Určitě by se ale také hodil seznam toho, co vlastně doma ještě máme. Aplikace My Inventory vám umožní zadávat seznamy věcí, které máte doma, doplnit je o informace, jako je třeba datum spotřeby, a sledovat častost používání.

[appbox appstore id419104682 oldprice=“89Kč“]

Weather Now
Weather Now je interaktivní aplikace, která vám přináší veškeré informace o počasí. Jednoduše přepínejte mezi zvolenými městy. Weather Now nabízí 15ti denní předpověď, mapu srážek, čas východu a západu Slunce a mnoho dalšího. Aplikace vám také poskytne snímky Země, atmosféry, hvězd a Slunce.

[appbox appstore id488674899 oldprice=“149Kč“]

Planett: Simple daily planner and tasks
Planett je jednoduchá aplikace pro plánování a to-do listy. Nabízí jednoduché, přehledné rozhraní, snadné ovládání a možnosti oživení seznamů obrázkem

[appbox appstore id1241805940 oldprice=“59Kč“]

Fonti – Font Keyboard
Fonti je jedinečná iOS klávesnice se širokou nabídkou nejrůznějších fontů. Psaní zpráv bude odteď ještě zábavnější. Nabízí fonty ze slavných her, filmů i seriálů, starobylé fonty v nejrůznějším stylu, dekorativní a další fonty. Aplikace funguje ve spojení se všemi aplikacemi pro psaní zpráv.

[appbox appstore id1261320151 oldprice=“59Kč“]

Moonlight Express
Moonlight Express je one-tap hra v nádherném pohádkovém designu, která vás vezme na dobrodružnou cestu ve Skyscraper City. Vychutnejte si skvělou atmosféru, kouzelnou hudbu a překrásnou grafiku.

[appbox appstore id1161505920 oldprice=“29Kč“]

Flipominos
Milujete puzzle hry? Ve hře Flipominos si můžete tento žánr vychutnávat donekonečna. Vaším úkolem bude sestavovat kostky tak, aby pasovaly na vyznačenou podložku. Kolik úrovní zvládnete?

[appbox appstore id1045232937 oldprice=“89Kč“]

iOS Apps 6917

Dnes nejčtenější

.