Zavřít reklamu

Chytrý reproduktor HomePod je jeho uživateli vychvalován hlavně kvůli jeho perfektnímu zvuku. Na zahraničních fórech se však začaly ozývat nešťastní majitelé, kteří tvrdí, že po aktualizaci jeho softwaru, kterou Apple vypustil mezi uživatele minulý týden, se jeho zvuk mírně zhoršil.

Někteří majitelé HomePodu poukazují především na to, že po aktualizaci softwaru nejsou již jeho basy tak čisté a silné, jaké byly předtím. Toto tvrzení je však poměrně zvláštní, jelikož podle popisu aktualizace nový software žádným způsobem do zvuku HomePodu nezasáhl, protože se měl zaměřit pouze na zlepšení stability a kvality systému. 

Pravda nebo lež?

Těžko v tuto chvíli říci, zda je tento problém reálný či kolika majitelů HomePodu se ve světě dotkl. Pokud se ale problém skutečně potvrdí, dá se očekávat jeho brzká náprava ve formě opravného updatu. Jak už jsem totiž psal výše, HomePod je uživateli vyhledáván především díky skvělému zvuku, takže je jasné, že každé ubrání na kvalitě může jeho potenciální kupce odradit. 

HomePod:

Krom opravného updatu, který může ale nemusí přijít, se dočkají majitelé HomePodu již brzy podpory sterea, díky kterému budou moci vytvořit pomocí dvou HomePodů opravdu skvostný hudební zážitek. Tato novinka se objevila jako součást včera vydaného iOS 11.4 pro iPhone a iPad, takže se dá její implementace do systému pro HomePod též očekávat. 

Pokud se zhoršený zvuk v následujících dnech skutečně potvrdí, budeme vás o tom samozřejmě co nejdetailněji informovat. Vzhledem k tomu, že se údajný problém týká jen několika málo jednotlivců, však důvod k obavám před nákupem tohoto produktu samozřejmě není. Jestli jste tedy nad HomePodem uvažovali, určitě nelámejte kvůli této informaci hůl. 

homepod fb

Zdroj: appleinsider

Dnes nejčtenější

.