Zavřít reklamu

Na Velikonoční pondělí vydal Apple první beta verze svých nových systémů, konkrétně iOS 11.4, tvOS 11.4 a watchOS 4.3.1. Tyto operační systémy jsou však zatím dostupné jen registrovaným vývojářům s uhrazeným vývojářským poplatkem. Pokud tedy mezi ně patříte i vy, neváhejte a stahujte.

V tuto chvíli není jisté, co se v nových systémech objeví za novinky. Apple však při představování nového iPadu prozradil, že jeho nový framework ClassKit, kterým ulehčí práci nejednomu učiteli, přinese právě v iOS 11.4. Dalšími novinkami by pak mohl být příchod funkce AirPlay 2 a možnosti ukládat a spravovat zprávy na iCloud. Tyto dvě věci totiž Apple slíbil při představení iOS 11 a v betách verze 11.3 je dokonce testoval, k jejich implementaci se ale nakonec neodhodlal. 

Co se pak týče novinek v tvOS 11.4 a watchOS 4.3.1, o těch nemáme sebemenší tušení. Pravděpodobně se v nich však Apple zaměří především na opravy posledních chyb.

O novinkách, které se v systémech objeví, vás budeme samozřejmě co nejdetailněji informovat. Do prohledávání nových bet se však můžete samozřejmě pustit i vy a se svými úlovky se pochlubit v komentářích. 

ios 11.4

Dnes nejčtenější

.