Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Safety Photo + Video
Safety Photo+Video vám umožní držet pod pokličkou fotografie a videa, která nechcete nikomu ukázat. Příslušné soubory můžete uzamknout kódem.

[appbox appstore id456637671 oldprice=“59Kč“]

Thunderspace – Rain & Thunder
Nemůžeme uklidnit bouři, ale bouře může uklidnit nás. Thunderspace přináší v revoluční 3D revoluční technologii relaxační zvuky bouřky a deště.

[appbox appstore id636485814 oldprice=“59Kč“]

C-Time
Váš čas je vzácný. C-Time je aplikace, která vám pomůže získat přehled o tom, kolik času trávíte na nejrůznějších místech. Aplikace nabízí automatický start i ukončení, možnost úprav a exportu.

[appbox appstore id553940406 oldprice=“149Kč“]

Status Art
Status Art je zábavný a nový způsob aktualizace a přizpůsobení obrazovky vašeho telefonu. Tento šikovný nástroj je snadný na použití a umožní vám vybrat si ze široké palety nejrůznějších designů.

[appbox appstore id781213561 oldprice=“59Kč“]

Brave Guardians TD
Brave Guardians je epická, zábavná 3D akční fantasy hra. Vypráví příběh čtyř rozdílných hrdinů – Pepa, Tika, Zagiho a Rapu – z nichž každý oplývá jinými zvláštními schopnostmi.

[appbox appstore id834649910 oldprice=“59Kč“]

Towaga
Towaga je svižná, zábavná, 2D hra na pomezí arkády a střílečky. Ve hře na sebe hráč bere roli Chimú, maskovaného kouzelníka, jehož úkolem je ovládnout stvoření, která ho obklopují. Soustřeďte se a využijte všechny své síly na maximum.

 [appbox appstore id1159600645 oldprice=“29Kč“]

Bloons Supermonkey 2
Zabraňte invazi, která ohrožuje barevný Monkey Town. Vezměte si na pomoc některou z tuctů zbraní, odemkněte další užitečné postavy a užijte si spoustu zábavy ve této svižné, akční hře se stovkou levelů.

[appbox appstore id1118441024 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 112

Dnes nejčtenější

.