Zavřít reklamu

Ačkoliv Apple dnešní konferenci z Chicaga, která byla zaměřena především na vzdělání, do světa živě nepřenášel, zhruba hodinu po jejím skončení již je na internetu dohledatelný její záznam. Pokud se tedy chcete na představení nového iPadu a spousty softwarových novinek podívat, jste tady správně.

Na záznam se nejjednodušeji podíváte skrze Apple TV, ve které je již v aplikaci Události záznam k dispozici. Pokud však disponujete Macem, iPadem, iPhonem či jiným zařízením s prohlížečem Safari, můžete si záznam dnešní konference přehrát na tomto odkazu. Ještě jednou však zdůrazňuji, že odkaz je možné přehrát pouze skrze Safari. Pokud však tímto prohlížečem nedosponujete, nezoufejte. Apple totiž nejspíše již brzy umístí záznam z konference i na YouTube, takže bude dostupný opravdu všem.

Takto to v sále vypadalo před vypuknutím konference:

A na co že se máte při sledování záznamu nejvíce těšit? Pravděpodobně na již zmíněný iPad. Ten totiž Apple poměrně zajímavě vylepšil a ačkoliv jeho design nikterak nezměnil, novým procesorem a hlavně podporou Apple Pencil jej rozhodně velmi zatraktivnil. Podporou Apple Pencil totiž doposud disponovaly jen iPady z řady Pro, které jsou však poměrně drahé a tudíž pro mnoho lidí nedostupné.

event apple

Dnes nejčtenější

.