Zavřít reklamu

Blog věnující se architektuře Urbanfile zveřejnil fotografie vyobrazující výstavbu chystaného Apple Storu v Miláně, který ponese název Apple Piazza Liberty. V Itálii tak bude stát už celkem sedmnáct maloobchodních prodejen cupertinské společnosti.

Právě v Miláně vyroste Apple Store s moderním městským náměstím. O ambiciózním projektu vypluly informace na povrch už v lednu, přičemž realizace byla zahájena krátce na to.

Takto probíhá výstavba Apple Storu v Miláně:

V porovnání s ostatními Apple Story se bude zrovna ten v Miláně pyšnit veřejným prostorem, respektive náměstím, na němž se začnou setkávat lidé. Dominantou náměstí, které bude vybízet k odpočinku a setkání s přáteli, se stane připravovaná fontána.

Stejně jako je tomu v Apple Fifth Avenue v New York City, tak i v Miláně se bude celá prodejní plocha obchodu nacházet v podzemí. Unikátem pro Apple Piazza Liberty však bude vstupní brána, která bude tvořena dvěma mohutnými stěnami vody.

Z fotografií je patrné, že výstavba kašny je takřka dokončena. Architektonické modely vytvořené společností Foster + Partners ukazují, jak bude vypadat interiér obchodu, až bude dokončen, což můžete vidět níže v tomto článku.

apple store milano fb

Zdroj: 9TO5Mac

Dnes nejčtenější

.