Zavřít reklamu

Dnešní konference Applu se nesla hlavně v duchu vzdělání a novinek, které Apple v tomto směru přichystal. Jablečná společnost tak představila nový iPad, kterým nahradila v nabídce svůj stávající 9,7” model. Velmi zajímavou novinkou tohoto iPadu je pak podpora Apple Pencil, kterou se doposud pyšnily pouze iPady z řady Pro. Apple Pencil však není zcela levná záležitost a Apple si za ní účtuje 99 dolarů, respektive 2590 korun.

Applu je však jasné, že je tato cena poměrně vysoká a proto vytvořil ve spolupráci se společností Logitech levnější alternativu ve formě stylusu Crayon. Ten se bude prodávat za 49 dolarů a bude plnit mnoho funkcí právě dražšího Apple Pencilu. Díky tomu by tak měla být využitelnost podpory této vychytávky ještě větší než doposud. Jelikož je navíc novinka na první pohled o poznání robustnější než je Apple Pencil, mohly by jí využívat bez obav i menší děti. P

Krom toho pak Apple oznámil i příchod robustního obalu a nové klávesnice, jejichž ceny však bohužel v tuto chvíli nevíme. V tuto chvíli totiž ani jednu z těchto novinek zatím v Online Storu Applu nenaleznete.

[Aktualizace]: Podle dostupných informací by však měl být tento stylus ze začátku dostupný pouze pro učitele. Uvolnění pro veřejnost je však samozřejmě postupem času také možné.

 

apple_logitech_ipad_crayon_stylus_1.0

Dnes nejčtenější

.