Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Pokud bydlíte ve velkém domě či bytě, určitě jste se někdy setkali s tím, že na vaše vchodové dveře někdo zazvonil a než jste se k nim stačili z druhého konce vašeho obydlí dostat, dotyčný již byl pryč. V případě, že se jednalo jen o neodbytného kamaráda, to nejspíš příliš řešit nebudete. Co když jste však čekali na důležitý balíček a kurýr nabyl kvůli dlouhému čekání dojmu, že nejste doma a odvezl ho zpět do depa, čímž vám samozřejmě přidal další starost navíc? Tak přesně pro tyto případy byste mohli chytrý domovní zvonek s integrovaným videotelefonem ocenit.

Zvonkem, který by mohl vaše trápení navždy vyřešit, je nový Eques Veiu. Toto bezesporu zajímavé zařízení se skládá ze dvou částí – venkovního zvonku s klasickým tlačítkem pro zazvonění, reproduktorem s mikrofonem, 180° objektivem, senzorem pro snímání pohybu s nočním viděním a vnitřním 5” dotykovým displejem s reproduktorem a mikrofonem. Pokud si však myslíte, že jediné, co tento zvonek dokáže, je přenést záznam z venkovní kamery (který je mimochodem v kvalitě 720p) do displeje, jste na omylu. Displej totiž můžete používat “jen” jako modernější alternativu ke klasickým kukátkům a komunikovat přes něj s osobou za dveřmi. Nahradit jej však můžete i svým chytrým telefonem, do kterého stačí pouze nainstalovat příslušná aplikace a voilà, veškerý děj za vašimi dveřmi vidíte i na něm a to kdekoliv a kdykoliv.

Domluvte se s pošťákem i z vaší kanceláře na druhé straně města

Co se však mě osobně líbí asi nejvíce je možnost notifikací, které vám zvonek na váš chytrý telefon posílá. Tím, že se zvonek připojí na Wi-Fi, získá samozřejmě přístup k internetu, díky čemuž vás může o dění před vašimi dveřmi informovat prakticky kdykoliv. Jediné, co je k tomu potřeba, je být připojený k internetu i na vašem smartphonu. V takovém případě si totiž můžete vyřídit veškeré záležitosti i skrze telefon. Skvělým příkladem je již zmíněné doručování balíčků. S kurýrem se totiž budete moci skrze zvonek domluvit, kam vám má balíček položit či zda vám jej nemůže přivézt o dvě ulice dál do kanceláře i v případě, že zrovna nejste doma.

Pokud byste tedy rádi svou chytrou domácnost vyšperkovali další hračkou, určitě by vás mohl tento produkt oslovit. Jeho koupí totiž dostanete opravdu netradiční zvonek, díky kterému vám nic zpoza vašich dveří neunikne. Ať už pošťák nebo zloděj, vždy o něm budete vědět ještě dříve, než se vaší kliky dotkne.

veiu

Dnes nejčtenější

.