Zavřít reklamu

V posledních týdnech se stále více spekuluje o tom, s jakými zařízeními cupertinská společnost v letošním roce přijde. Podle serveru Macotakara se Apple chystá vypustit do světa iPhone X v nové barevné variantě, aby „obnovil prodej“ jablečného telefonu. Pokud si vzpomínáte, před zhruba týdnem jsme vás informovali o tom, že leaker Benjamin Geskin předpovídá, že kalifornský gigant přidá do svého portfolia iPhone X v barevném provedení Blush Gold, tedy v načervenalém zlatu.

iPhone X v barevné variantě Blush Gold od Benjamina Geskina:

Ovšem podle zprávy zveřejněné na stránce Macotakara přijde na trh další barevná varianta iPhonu X, aby se obnovil prodej výročního modelu. Bohužel, ve zprávě nejsou informace blíže specifikované, a tak nevíme, o jakou barvu by se mělo jednat a kdy by měla spatřit světlo světa.

Steve Hemmerstoffer, který provozuje twitterový účet OnLeaks, tvrdí, že Apple v letošním roce začne prodávat iPhone 8, 8 Plus a X ve verzi (PRODUCT)RED. Informace však pochází od neověřeného zdroje, a proto bychom je měli brát s rezervou.

V současné době se iPhone X prodává ve vesmírně šedé a stříbrné barvě, a tak by někteří zákazníci určitě ocenili rozšíření barevné škály.

Dále server Macotakara oznámil, že jablečná společnost plánuje ve třetím kvartálu letošního roku aktualizovat iPad, a tedy představit iPad šesté generace. V březnu loňského roku odhalil iPad páté generace, který stojí 329 dolarů. Podle serveru Macotakara by si měl letošní iPad zachovat stejnou velikost obrazovky, jako má současný iPad, což naznačuje, že se nebude jednat o bezrámečkový design.

Zdroj: 9TO5Mac

Dnes nejčtenější

.