Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Logo Maker – Text Logo Creator
Díky aplikaci Logo Maker – Text Logo Creator si na svém iOS zařízení můžete rychle a pohodle vytvořit vlastní logo během několika málo minut. Aplikace nabízí uložení vytvořeného loga ve vysokém rozlišení.

[appbox appstore id1317684294 oldprice=“149Kč“]

Kryption
Záleží vám na tom, aby vaše konverzace byla vždy bezpečná a skutečně soukromá? Pomůže vám k tomu aplikace Kryption pro iOS. Každou zprávu automaticky pečlivě zašifruje tak, aby ji niko nezvaný nemohl přečíst. Kryption se zároveň postará o dokonalou likvidaci nežádoucích dat.

[appbox appstore id1202502598 oldprice=“119Kč“]

Plann+Preview for Instagram
Aplikace Plann+Preview for Instagram již za své služby sklidila nejedno ocenění. Jedná se o aplikaci, která vám pomůže s kompletním plánováním veškerého vašeho obsahu pro Instagram, a to jak pro osobní, tak i pro firemní použití.

[appbox appstore id1106201141 oldprice=“279Kč“]

RecordMyTrip
Baví vás cestování? Rádi zaznamenáváte vaše cestovatelské zážitky a zkušenosti formou videa nebo fotografií? Aplikace RecordMyTrip vám umožní veškeré záznamy přehledně uspořádat na vlastní mapě a sdílet s přáteli či rodinou.

[appbox appstore id875683010 oldprice=“29Kč“]

Weple Diary
Nedaří se vám uspořádat svůj den tak, abyste splnili všechny své cíle? Vyzkoušejte aplikaci Weple Diary. Pomůže vám s tvorbou to-do listů, upozornění a dalších nástrojů, s jejichž pomocí snáze dosáhnete všech svých cílů.

[appbox appstore id406945103 oldprice=“29Kč“]

Planett: Simple daily & weekly todo list / planner
Planett je jednoduchá aplikace pro plánování a to-do listy. Nabízí jednoduché, přehledné rozhraní, snadné ovládání a možnosti oživení seznamů obrázkem

[appbox appstore id1241805940 oldprice=“59Kč“]

DesignLab Studio
Vytvářejte krásné a profesionální grafické designy s aplikací DesignLab Studio. Na výběr máte z milionů obrázků, fontů a přizpůsobitelných šablon, perfektních zejména pro sociální média. Vytvářet ale můžete i fotografie s vodoznakem, pohlednice, pozvánky, nebo letáky.

[appbox appstore id688319243 oldprice=“89Kč“]

Minecraft: Story Mode – S2
Teď, když Jesse se svým gangem zmizeli ve Wither Storm, zachránili svět a stali se slavnými superhrdiny, se život malinko… zkomplikoval. Se vzrůstající zodpovědností a méně času na dobrodružství začalo přátelství poněkud upadat. Vydejte se na novou cestu za lepšími časy.

 [appbox appstore id1235920003 oldprice=“149Kč“]
iOS Apps 121

Dnes nejčtenější

.