Zavřít reklamu

Zatímco nám Apple servíruje různé reklamy a upoutávky na své produkty v poslední době poměrně často, jen zřídka nás nechává nakouknout do zákulisí jejich natáčení. Právě tato videa však bývají mnohdy velice vtipná a divákům dají možnost nahlédnout na to, kolik práce za jedním minutovým spotem stojí. S jedněmi záběry z natáčení se však dnes pochlubil portál AdWeek a už nyní vám můžu říci, že stojí opravdu za to.

Na začátku tohoto měsíce umístil Apple na svůj YouTube kanál reklamu na HomePod, ve kterém zpěvačka a tanečnice FKA Twigs přichází po náročném dni domů a svůj HomePod požádá o to, aby jí něco zahrál. Ženu pak rytmus písně pohltí a energicky se roztančí. A právě její taneční kroky s ní do posledního detailu piloval i režizér Spike Jonze, kterého si můžete na videu prohlédnout v opravdu zajímavých situacích.  Ostatně, podívejte se sami.

Video ze zákulisí:

Finální video, které Apple sdílel na svém YouTube:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=215&v=305ryPvU6A8

Jak můžete vidět, video ze zákulisí natáčení reklamy je opravdu poměrně vtipné a ukazuje, jak náročné je vše připravit a provést tak, aby byl výsledek co možná nejdokonalejší. Mnoho “efektů”, které jsou ve finálním videu vidět, jsou totiž evidentně dělány ručně a nikoliv přes počítač. S ohledem na tato slova si tak nejspíš říkáte, že i výběr tanečnice musel být zdlouhavý a režizér musel strávit dlouhé hodiny v tělocvičně, než svého “černého koně” ulovil. Faktem však je, že FKA Twigs se konkurzu zúčastnila prostřednictvím videohovoru skrze FaceTime.

HomePod

homepod2

Dnes nejčtenější

.