Zavřít reklamu

Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Runtastic Road Bike GPS PRO
Runtastic Road Bike GPS PRO je profesionálně vyvinutá aplikace pro všechny nadšené cyklisty. Nabízí měření parametrů, jako je vzdálenost, doba jízdy, rychlost, převýšení, spálené kalorie a řada dalších, umožňuje živý přenos, kontakt s dalšími uživateli nebo například offline verzi map.

[appbox appstore id468429333 oldprice=“119Kč“]

Cove: The Musical Journal
Aplikace Cove: The Musical Journal vám umožní vytvářet hudbu, kterou budete moci vyjádřit všechny své pocity. Cove je osobní hudební deník, díky kterému budete moci sestavovat, vytvářet a sdílet melodie, vyjadřující vaše emoce.

[appbox appstore id1020256581 oldprice=“29Kč“]

Week Calendar
Week Calendar je uživatelsky příjemná kalendářní aplikace, která vám poskytne podrobný přehled vašich týdenních plánů a povinností. Umožňuje změnu událostí přetažením nebo kopírováním a vkládáním, nabízí možnost importu důležitých svátků, společenských nebo sportovních událostí.

[appbox appstore id381059732 oldprice=“89Kč“]

Privatext
Posílejte zprávy i obrázky bezpečně a skutečně soukromě. S aplikací Privatext se můžete spolehnout na to, že vaše zprávy budou doručeny bezpečně a důvěrně, a budou kompletně smazány výhradně v závislosti na vašem rozhodnutí.

[appbox appstore id454235539 oldprice=“299Kč“]

Timepage
Timepage – jedna z nejoblíbenějších aplikací pro produktivitu – je zdarma. Představuje výkonný a zábavný způsob, jak si zorganizovat vše důležité. Zdarma dnes stáhnete i verzi pro iPad.

[appbox appstore id989178902 oldprice=“149Kč“]

Day One Journal

Od všedních okamžiků až po chvíle, které člověka potkají jen jednou za život – elegantní rozhraní aplikace Day One Journal udělá z vedení deníku skutečný požitek. Součástí aplikace je i kalendář, upomínky, systémové notifikace a neomezené úložiště pro fotografie.

[appbox appstore id1044867788 oldprice=“149Kč“]

WiFi Widget
Aplikace Wi-Fi Widget vám pomůže ušetřit spoustu času i nervů, spojených se sledováním, testováním nebo sdílením vaší Wi-Fi sítě, a to aniž byste museli odemykat svůj iPhone.

[appbox appstore id1192965614 oldprice=“59Kč“]

Towaga
Towaga je svižná, zábavná, 2D hra na pomezí arkády a střílečky. Ve hře na sebe hráč bere roli Chimú, maskovaného kouzelníka, jehož úkolem je ovládnout stvoření, která ho obklopují. Soustřeďte se a využijte všechny své síly na maximum.

[appbox appstore id1159600645 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 113

Dnes nejčtenější

.