Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Tahrir App – Text on image
Tahrir je ultimátní iOS nástroj pro psaní na fotografie a obrázky. Nabízí více než stovku vestavěných fontů a umožňuje stahování dalších fontů z internetu. Zvolte text, vyberte font, velikost, barvu, stínování a další parametry a vylepšete své snímky.

[appbox appstore id1008067212 oldprice=“89Kč“]

PDF Reader Document Pro
Aplikace PDF Reader Document Pro je rychlá, spolehlivá a stabilní. Nabízí pokročilé možnosti práce s PDF dokumenty pro iPhone, iPad a iPod Touch. Aplikace spolupracuje s dalšími aplikacemi, jako je Mail nebo Safari.

[appbox appstore id1148627862 oldprice=“89Kč“]

Phocus: Portrait Mode Editor
Phocus je skvělá aplikace pro úpravu fotografií a vytváření iluze efektu hloubky a efektu portrétu, známého z novějších iPhonů. Nabízí ale i další skvělé funkce, s jejichž pomocí můžete upravovat a vylepšovat své fotografie.

[appbox appstore id1211807807 oldprice=“119Kč“]

Abstract Me
Chcete ze svých fotografií udělat něco víc? Vyzkoušejte aplikaci Abstract Me. Umožní vám kreativním způsobem pospojovat více fotografií a vytvořit zajímavá díla s úchvatným pozadím.

[appbox appstore id454428218 oldprice=“59Kč“]

Live Internet Radio
Live Internet Radio představuje skvělou cestu k poslechu rádia na vašem iPhonu, iPadu či iPodu touch. Vybírejte mezi desítkami tisíc nejrůznějších rádiových stanic z celého světa, nastavte si časovač pro usínání, nahrávejte si vysílání a využijte řadu dalších skvělých funkcí této aplikace.

[appbox appstore id1176955515 oldprice=“59Kč“]

Bubble Tower 2
Někdo staví vzdušné zámky, někdo boří věže z bublin. Vyzkoušejte si 110 nových levelů hry Bubble Tower, kde bude vaším úkolem porazit věž z bublin tím jediným správným způsobem.

[appbox appstore id467911477 oldprice=“179Kč“]

Cubes: brain teaser
Cubes: brain teaser je jednoduchá, ale vysoce návyková a velice zábavná puzzle hra pro iOS. Vaším úkolem bude sestavit daný vzor pohybováním kostek po ploše. Sestavit můžete až 127 jedinečných obrázků.

[appbox appstore id1195780835 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 112

Dnes nejčtenější

.