Zavřít reklamu

Fortnite – v dnešní době jedna z nejvíce populárních her na světě. Vyšvihla se především díky módu Battle Royale, který můžeme znát z her, jako je H1Z1 nebo PUBG. Battle Royale mód spočívá v tom, že na mapu z létajícího objektu (v případě Fortnite létajícího autobusu) vyskočí 100 hráčů. Tito hráči po dopadnutí na zem hledají loot v podobě zbraní, štítů a dalších bonusů a bojují všichni stylem všichni proti všem. Zároveň to všem hráčům ztěžuje bouře, která se postupem času rozšiřuje a nutí hráče, aby byli blíže a blíže k sobě. Vyhrává ten hráč, který skončí jako poslední přeživší.

To by bylo trochu teorie k Fortnite, teď se ale pojďme podívat na ten hlavní důvod, proč tady jsme. Společnost Epic Games, která vytvořila Fortnine, nedávno oznámila, že se Fortnite bude moct hrát i na operačním systému iOS. Všechno to dovršuje i podpora Cross-Play – to znamená, že i na počítači budeme moct hrát s hráči z iOS. To samozřejmě platí i naopak. Fortnite by měl pro iOS vyjít v rozmezí několika měsíců, ale jak to bývá u her zvykem, čekání si můžete zkrátit tím, že se přihlásíte do betaverze, a to je přesně případ i hry Fortnite. Pokud vás Fortnite zajímá a chtěli byste si čekání zkrátit, v dnešním návodu si ukážeme, jak se k betaverzi této světoznámé populární hry „upsat“.

Jak se přihlásit do betaverze hry Fortnite?

Nejprve je třeba přesunout se na stránky Epic Games. Učiníte tak kliknutím zde. Necháme chvilku stránku načíst a poté v levém horním rohu klikneme na panáčka s textem Inive Event on iOS – Sign Up Now. Po kliknutí na žluté tlačítko nás stránka přesměruje dále, kde je opět nutné kliknout na žluté tlačítko Sign Up for E-mail Invite. Poté se vás stránka zeptá, zda-li už jste někdy Fortnite hráli. Postup se nijakým způsobem neliší, já jsem pro ukázku ale zvolil možnost No. Stránka vás po chvilce přesměruje na formulář, kde se registrujete do hry. Stačí vypsat veškeré údaje a poté kliknout na růžové tlačítko Create Account. Nyní už se dostáváme k samotné aplikaci do betaverze. Na nyní zobrazené stránce vybereme, jaké vlastníme iOS zařízení. Vybereme a klikneme na Select. Stránka nám poté napíše, že jsme ve frontě a musíme počkat na e-mail. To je vše, nyní už jen stačí počkat, dokud na vás nevyjde řada a nepřijde vám e-mail s pozvánkou. Pamatujte, že čím dříve, tím lépe.

Na závěr bych ještě dodal pár informaci, které byste měli před registrací vědět. Abyste se mohli přihlásit do betaverze Fortnite pro iOS, je nutné vlastnit tato nebo novější zařízení s iOS 11: iPhone 6S/SE, iPad Mini 4, iPad Air 2, iPad 2017, iPad Pro. Na starších zařízeních už si Fortnite bohužel nezahrajete. Pokud vlastníte telefon s OS Android, tak nezoufejte – i pro Android se hra připravuje, jen vyjde později, než na iOS.

Fortnite-Mobile-iOS-1

Dnes nejčtenější

.