Zavřít reklamu

Apple v rámci operačního systému iOS 11 představil několik inovací a designových změn, ovšem ani po půl roku od vydání pro veřejnost není jablečný systém naprosto dokonalý. Dokonce jsou chyby natolik populární, že se objevují i v reklamních spotech cupertinské společnosti.

Apple v pátek zveřejnil reklamu na systém Face ID, který najdete u iPhonu X. Pokud se na video podíváte pečlivě, neunikne vám takřka na konci chyba animace. Přetočte si reklamu na čas 0:50, kde můžete vidět, jak text z aplikace iMessage uniká z bubliny. Sice se nejedná o nikterak závažnou chybu, naštěstí se vůbec nepodepisuje na bezpečnosti systému, nicméně pro uživatele, kteří si zakládají na detailech, může být značně frustrující. Dokonce je možné, že si chyby nevšimli ani samotní inženýři kalifornského giganta.

https://youtu.be/-pF5bV6bFOU?t=50s

Hledáním chyb v iOS se už několik let zabývá Chris Pirillo, podle jehož slov je systém nevyzpytatelný od verze iOS 7. O chybách v systému informoval v otevřeném dopise i samotného šéfa softwarového inženýrství v Applu, kterým je Craig Federighi.

Spekuluje se o tom, že Apple se v letošním roce v iOS 12 zaměří spíše na spolehlivost a optimalizaci výkonu, než na nové funkce.

iphone x reklama chyba fb

Zdroj: The Verge

Dnes nejčtenější

.